Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális pasik ti hány évesen kerestek állandó társat? Mennyire sikeresen?
31 éves vagyok és még sosem volt állandó társam. 19 évesen szexeltem először.
Azóta kb 10 partnerem volt. Volt amúgy másfél éves is, meg több "sokhónapos" is, de ott sem volt szerelem, vagy ilyesmi, inkább összejárogatás. Az viszont rendszeresen és elég szenvedélyes módon.
De azt hiszem nem vagyok jó ilyenre.
Tudom, kicsit érthetetlennek tűnik néhány személynek, de én kivárom, míg tudok rá szánni időt. Mármit most szakma, utána lehet, hogy fősuli vagy más dolgok jönnek (-utóbbiakat egy nekifekvéssel nyomnám egyszerre, mintha iskolás lennék pl nyelviskola+jogsi...).
Amellett ott van az önálló élet is, mint tényező, hisz még nem mondtam el otthon, mert az elsülhet nagyon gázul is, de a páromról meg nem szeretnék titkolózni. Kivárom, míg lesz fix állásom, fizetésem és saját házam/lakásom (részletkérdés).
Továbbá én még kicsit "éretlennek" tartom magamat hozzá, mivel eléggé távolságtartó tudok lenni az emberekkel, amit csak ritkán szoktak kivárni azok, akik ismerkednének velem, mert ők is ilyenek, vagy megértik.
Valamint komoly társat szeretnék magam mellé, aki már kinőtt a bulizásból/antiszoc életből, vagy akármin is megy át(valami mindenkinek van). Szóval velem egy korú, de érett társat szeretnék majd, a jövőbeli érett fejemhez. :D Ez lehet fél év múlva is, de szerintem legalább 1-2 évet várni fogok vele. Nem kerget a tatár. Egyedül is boldugolok és nem tartok attól, hogy túl öreg leszek a gyerekvállaláshoz...köhmm... :P
21/F
U.i.: Remélem nem zavart senkit se a regényem, vagy tartotta off topic-nak.
18 éves korom óta keresek társat, eddig sikertelenül.
21/F
Hasonlo a hozzaallasom mint a 3. valaszolonak. Most a suli az elso, meg jogsi, nyelvvizsga megszerzese, aztan majd ha mar meg tudok allni a sajat labamon akkor lenne a legjobb ha jonne valaki, de ha elobb kerulnek olyan helyzetbe, hogy osszejonnek valakivel, akkor termeszetesen nem lenne akadalya, csak mivel meg en sem mondtam el itthon, ezert benne van a pakliban, hogy ennek kovetkezteben megromlana a szulokkel a viszony, amit talan konnyebben viselnek ugy, hogy mar nem elek veluk.
A tavolsagtartasom engem is gatol a parkeresesben, sokan, sot senki nem kepes annyit varni amennyit en szeretnek ezert soha semmi nem jon ossze, akar itt ismerkedek, akar mashol.
Az ekezetek hianyaert elnezest kerek. 😀
20/F
20 éves vagyok és állandó kapcsolatokban gondolkodom.Eddig két komoly kapcsolatom volt,egyik 3,5 évig tartott, a másik még mindig tart, 1 éve múlt, hogy együtt vagyunk. Persze a kettő között voltak kalandok is,de alapvetően mindig is állandó társat kerestem.A mostani párommal is szeretnénk együtt maradni hosszabb távon.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!