Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti hisztek az "első látásra szerelem"-ben?
Nekem is ilyen volt mint az elsőnél. Beszélgetünk már neten előtte mielőtt találkoztunk. És mikor megláttam valahogy egyből beleszerettem. Pedig kép alapján nem jött be annyira...
Szóval igen hiszek az első látásra szerelemben.
31/f
Hmmm...Nem igazán. A probléma az, hogy én a személyiségébe tudok beleszeretni. A két bociszem és szimmetrikus arcszerkezet nekem nem elég, -aminek nem kell tökéletesnek lennie, nem azért mondom, hanem pont az ellenkezőjére szeretnék ezzel utalni- nekem meg kell ismernem egy fiút, ahhoz, hogy bele szeressek. Van a "crush"(fellángolás?) vagyis, amikor megtetszik valaki és furán viselkedek vele, de úgy érzem, ezt felnőttként lehet kontrollálni, legalább részlegesen.
Viszont a szerelem az egy hosszabb folyamat, hogy megtörténjen. Ez úgy alakul nálam ki, mint a bizalom, vagy egy barátság: idővel.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!