Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik úgy gondolják magukról, hogy kinézetre a felső öt százalékba tartoznak? Ha igen, akkor kérdés lent.
"Igen, feltűnt"
Köszönöm, akkor valószínűleg a jól kinézők sikeresebbnek érzik magukat az ismerkedésben.
Te ragaszkodsz agresszíven egy fajta feno-típushoz mintha te is abba a kategóriába tartoznál, de ettől még nem így van!
Melegeknek mi tetszik?
Most komolyan...?
A fiatal cuki twink fiúk azok tetszenek!!!
Ez most kb olyan mintha az evolúcióra akarnád fogni hogy a heteró pasik széles csípújű nőket választanak mert azok tudnak szülni.
100+ okkal keresnek nőt, de nem a széles csípőjűek a nyerők sőt inákbb a deszka, vékony, kisebb seggűekre buknak.
Az a nő és férfi ideál ami volt kb 40 -50 éve már a kutyának sem tetszik.
Az állkapcsos pasik sem.
És nem azért keresnek a nők pénzeseket, mert ez egy kifogás a single heteróknak tényleg így van.
Tapasztalat.
Csupán észreveszem a világ nyilvánvaló összefüggéseit. Látom, hogy minden második férfi igyekszik izmosodni és látom, hogy a női sztárok nem twink fiúkkal mutatkoznak a vörös szőnyegen.
Arra meg kíváncsi lennék mikor mondták neked a nők, hogy túl kevés a pénzed, így nem kellesz nekik. Vagy valójában csak te interpretálod így az esetet és azért mondod ezt, mert annyira meg vagy magaddal elégedve, hogy szerinted csak a pénzhiány miatt mondott egy nő neked nemet.
B+ még mindig meleg vagyok és még mindig modell.
Nekem baromi nem kevés a pénzem...
Nőkkel nem beszélek, max munka kapcsolat van, soha nem feküdtem le eggyel sem, még anyagi érdekből sem!
Te tetted fel a másik hülye kérédést is, hogy hányasra értékeljük magunkat a skálán?
Mert én ott is azt írtam, hogy 9-re és tartom is magam ehhez.
A súlyzózás már nem olyan menő, én pl jógázok, és nagyon figyelek arra mit eszek, szerintem nem akar minden 2. srác izomagy lenni, és a vörös szőnyeg és ami mögötte van, az irtó nagy differencia.
Most bukott ki a Harvey Weinstein féle botrány, minden és mindenki manipulálva van, kapcsolatok nélkül semmit sem tudsz elérni, és az ízlésedet is próbálják terelgetni valamelyik irányba.
A vörös szőnyeg egy nagy átverés...
Amit én a Harvey Weinstein botrány nélkül is tudtam, mivel modellként látom hogyan működik a busines.
"És nem azért keresnek a nők pénzeseket, mert ez egy kifogás a single heteróknak tényleg így van.
Tapasztalat.
"
Akkor elmagyaráznád nekem ezt? Tapasztaltad, hogy a nők a pénzes férfiakra buknak, de nem magadon? Akkor mondta neked egy nő, hogy ő a pénz miatt nem létesített kapcsolatot valakivel?
És mi alapján általánosítasz bármit is a nőkről? Gondolom mert te is szexizmusra szocializálódtál ebben a fasiszta országban.
Menj a pi***ába te kötekedő barom...
Az ilyenekkel mint nem érdemes...
Én nem találom Mo-t fasisztának, szerintem egyre jobb ez az ország, egyre színesebb, minden évben megújul és meglep amikor hazajövök, minden ahova visszajárok egyre szebb, és modernebb, ezenkívül 14 éves korom óta Milánó és London között élek...
Ebben az országban egy dolog a rossz a magadfajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!