Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt olyanok, akik úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik úgy gondolják magukról, hogy kinézetre a felső öt százalékba tartoznak? Ha igen, akkor kérdés lent.

Figyelt kérdés
Észrevehető, hogy sokkal könnyebben kaphattok meg valakit, mint a kortársaitok? Ha valami meleg helyen odamentek valakihez, szoktatok elutasítást kapni a kinézetetek miatt? Most nem olyan válaszokat szeretnék, hogy nem szexeltek kapcsolaton kívül meg hasonlókat. Olyanok válaszoljanak, akiknek vannak tapasztalatai.
2017. okt. 11. 17:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Kifejezetten kedves akartam lenni veled. Miért baj ha azt írom túl tudtál lépni az evolúciós szabályszerűségeken? Én például nem tudtam, még arcra is főleg a széles állkapcsú egyedek jönnek be.
2017. okt. 12. 17:04
 12/31 anonim ***** válasza:
51%
Engem kifejezetten taszitanak a kigyurt pasik,egy keves kidolgozott izom belefer de az olyan magamutogato fajtak nem....szeretem a termeszetes,macis pasikat.
2017. okt. 12. 20:27
 13/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ilyen evolúciós fajfenntartás ma már nincs...

Nem tudom a nők a pénzt, vagy a tetkókat számolják e előbb a pasikon...ááá nem értek én ehhez.

A nőkhöz nem és nem is akarok, de nekem inkább a cuki twinkek jönnek be mintsem az állkapcsos, nagydarab machok.

2017. okt. 12. 21:51
 14/31 A kérdező kommentje:

A nők csak azok szerint a heteró férfiak szerint pénzesek, akik nem látják magukban a hibát, amiért nem tudnak ismerkedni rendesen.

Ami pedig az evolúciót illeti, egy létező jelenség az, hogy az egyedek olyan párt választanak, akik jobb eséllyel élik túl. Ehhez pedig a széles állkapcsú, magas, izmos egyedek a megfelelőek. És milyen

érdekes, valóban ilyet választanak. A legnagyobb értékelős oldalon például Chris Hemsworthot választották a szavazók a legszexibb férfinek, aki magas, izmos és széles állkapcsú.

[link]

2017. okt. 13. 01:02
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

Szia. Nem tudom mennyire minősülök felső 5%-nak, de amíg szingli voltam elég sok srácnak jöttem be, és egész sokkal kavartam is. Megjegyzem, az, hogy valaki jól néz ki még sok esetben nem elég, fontos az is, hogy ki mennyire okos, mennyire magabiztos, illetve, milyen a kisugárzása.

De persze, kaptam már én is elutasítást, nem is keveset. Statisztikai lehetetlenség, hogy egy ember mindenkinek bejöjjön, és ez így van rendjén.

2017. okt. 13. 09:19
 16/31 A kérdező kommentje:
És feltűnt, hogy a kortársaid vagy a meleg barátaidat többen utasították vissza, mint téged?
2017. okt. 13. 11:04
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Igen, feltűnt.
2017. okt. 13. 16:00
 18/31 anonim ***** válasza:
83%

Hát, nem tudom de ez mindig manipulálva van, hogy kit választanak a legmenőbb pasinak!

Egyébként sem tartom igaznak miközben reggeltől estig a One Direction folyik mindenhonnan és ezek a kis twinkekre buknak a nők rendesen.

Szerintem az ízlés manipulálva van, de pl a Keanu Reeves sok álmatlan éjszakát okozott a nőknek.

A széles állkapocs nem hiszem hogy bejön a csajoknak.

2017. okt. 13. 16:18
 19/31 anonim ***** válasza:
83%

Ez a Chris Hemsworth ez kb egy amillióból annyira tucat és átlagos sem nem jó pasi, sem nem kiemelkedően jóképű, sem nem fiatal...

Én a divatvilágban dolgozok modellként és 25 után pl absz leírnak!

27-től B oldal, 30-tól meg nyugdíj.

Ha vannak kapcsolataid még futhatsz egy keveset amúgy meg senkinek sem kellesz.

Egy 16-21 éves átlagos külsejű modell ezerszer kapósabb mint egy 29 éves akit eddig sztároltak, csak kiöregedett.

2017. okt. 13. 16:20
 20/31 A kérdező kommentje:

Nem tudnál végre leszállni a nőkről? Ha már meleg vagy lehetne néhány autonóm gondolatod a férfi szépségről, nem pedig néhány alulképzett efebofil fényképész véleményét hangoztatnád, mint objektív tényeket.

Én elfogadom, hogy neked a vékony, alacsony férfiak tetszenek, de attól még ez egyáltalán nem általános. Vagy mutass bármilyen példát, ami arra utal, hogy igen.

2017. okt. 13. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!