Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok, Magyarországon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, Magyarországon (mondjuk Budapesten) mit tehet tenni/mit tesznek, ha a melegekdt diszkrimináció éri?

Figyelt kérdés

Pl kiküldik a boltból, mert kézenfogva sétálnak vagy hasonlók.

Nyugaton sokszor "ráharap" az LMBTQ közösség a nagyobb városokban és több tucat meleg pár jelenik meg ott.

Vajon Budapesten ezt meg lehetne szervezni?

És a törvény hogyan áll ki a melegek mellett?

2017. okt. 9. 00:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem értem, hogy miért kell provokálni az embereket? Nekem is vannak olyan szexuális szokásaim, amitől Mari néni kiakadna Homokbödögén – de nem is bosszantom ezzel Mari nénit. Ha nem taperoljátok egymást nyilvánosan, nem ér diszkrimináció sem.
2017. okt. 9. 08:41
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Soha semmilyen incidensről még csak nem is hallottam melegek ellen (leszámítva a prájdot és az ellentüntetést)
2017. okt. 9. 08:49
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem tartozik másokra, hogy te meleg vagy. Intézd otthon, diszkréten és sehonnan se fognak kiküldeni.
2017. okt. 9. 11:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Persze, nem tartozik másokra és nem kellene, hogy másokat zavarjon.

Éppen ez az.

Miért zavar valakit, ha mondjuk kézenfogva sétálunk, adunk egy puszit egymásnak, vagy egy "diszkrétebb" csókot vagy bármi?

Vagy, ha szimplán együtt vagyunk, elmegyünk mondjuk enni és "úgy viselkedünk, mint egy pár"?

Az ember élete nem a négy fal közt folyik...

Nyilván, ami oda való, azt ott csináljuk. De nem fogunk a négy fal közé rejtőzni.

Ha Magyarországon nem lehetünk önmagunk, és a 4 fal közé zárnának, akkor Magyarország tehetséges fiatalokat fog veszíteni. :)

2017. okt. 9. 16:42
 15/17 anonim ***** válasza:
7%

Rossz hírem van. Európa “meleg-fővárosában” élek, itt annyi meleg van, hogy egy kávét nem tudsz meginni úgy, hogy ne ismerkedj meg valakivel.

De! A fiúk itt se sétálnak kézen fogva. Kétszer láttam itt eddig ilyet. A lányok igen, ölelkezve andalognak és csókolóznak is. De a fiúk diszkrétebbek.

2017. okt. 9. 16:44
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

Én még Budapesten nem tapasztaltam ilyet, hogy bárkit is kiküldtek volna bárhonnan.

Madách tér és környékén rengeteg meleg van, imádom a helyet amúgy lüktető belváros, Gozsdu és Bazilika környéke, absz elfogadó, kedves helyek.

Szerintem Szaud Arábia szintű helyeken küldenek ki kézenfogva sétáló pasikat a boltból, bár ott meg rögtön fel is akasztanának minket szóval...

2017. okt. 9. 19:29
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
A Gozsduban ebéldeltünk szombaton a párommal és az egyetlen ami zavart, hogy egy másik meleg pár egyik tagja merészelte stírölni a 'férjemet".
2017. okt. 9. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!