Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácként 22 évesen ciki szűznek lenni?
Figyelt kérdés
22 éves, passzív srác vagyok.2017. okt. 8. 22:20
11/15 anonim válasza:
Én is 22 éves passzív szűz vagyok... :( Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, így latom, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Már kezdtem kétségbe esni, hogy ciki, és kevésbé leszek így vonzó, amit igazan én magam sem értek mit jelent...
12/15 Danny91 válasza:
Nem ciki. Igazából még szerintem tisztelendő is, hogy mai meleg világban nem ment át rajtad a fél város. :D Tartsd meg magad annak, akivel úgy érzed, készen állsz. Nem kell sietni. :)
26F
14/15 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok, és szűz. Szerintem egyáltalán nem ritka, hogy huszonéves korban veszíti el valaki a szüzességét. Főleg meleg körökben megszokott; teljesen természetes.
15/15 anonim válasza:
Nem ciki, 25 voltam és azzal a sráccal vesztettem el akivel akkor már jó ideje jártam. Teljesen jó volt így, az egyetlen baj csak akkor van ha magadban ezt nem tudod helyretenni és emiatt szorongsz, rosszul érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!