Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden aktív rossz néven veszi, ha nem dughat?
Uni vagyok, korábban passzívokkal és aktívokkal is voltak alkalmi kapcsolataim, de kezdem úgy érezni inkább csak passzívokat fogok a jövőben keresni. Meg persze unikat.
Mikor passzívokkal voltam szinte mindig minden rendben volt. Ha egy passzív valamiért éppen nem akarta, hogy megdugjam én azt egy rossz szó nélkül elfogadtam. Amikor aktívokkal voltam, az is általában rendben volt. Volt azonban két eset, hogy én nem engedtem, hogy megdugjon. Mesélem a másodikat, mert az frissebb.
Interneten beszéltük meg, hogy találkozunk. Mutatott is képeket, teljesen átlagos méretű pénisze volt a kép alapján. Találkoztunk is, de mikor kiderült, hogy az átlagosnál jóval nagyobb farka van, én mondtam neki, hogy nem szeretnék análisat. Akkor még nem úgy tűnt, hogy őt ez zavarná. Egy hétre rá mondtam neki, hogy szívesen benne lennék egy másodikban, ha szeretne megdugni és óvatos lesz, akkor azt is csinálhatjuk. Ő erre szabályosan kikelt magából, hogy mégis mit képzelek, ő a közelembe nem jön többet, meg mi az, hogy szex közben találom ki, hogy nincs dugás. Meg hogy a semmiért utazott egy órát.
A korábbi alkalomnál ugyanez történt, csak ő nem kelt ki magából, egyszerűen tudatta velem, hogy nem azt kapta, amire számított.
A második eset után elkezdtem gondolkodni, hogy azok is így reagáltak volna, akikkel teljesen jól kijöttünk? Egyáltalán szükségem van ilyen partnerekre, akik csak azért tűnnek velem toleránsnak, mert megengedem, hogy megdugjanak?
"nyilván"
Képzeld jöttem már haza szexrandiról vérző seggel csak azért mert a magadfajtáknak nem merem mondani hogy hagyjuk abba, mert kicsapja a hisztit.
Arra a kérdésedre, hogy miért vállalok be ilyen randikat azt tudom válaszolni, hogy mindenki magából indul ki. Én teljesen higgadtan fogadnám, hogy nem dughatom meg a partnerem és ezt projektálom másokra is. Úgy tűnik nem kéne.
Én is passzív vagyok, csak mondom. :)
Még mindig "nyilván"... Az, hogy vérzik a segged és "szétreped", rohadtul nem ugyanaz.
Ritkán szexrandizom, de ha képek és beszélgetés alapján megígérem valakinek, hogy megdughat, akkor kotonban és ELÉG SÍKOSÍTÓVAL hagyom neki, mert nem csinálok segget a számból és kész.
Vagy ha ennyire félsz, ne vállald be! Nagyon ocsmány dolog kamuzni, és az utolsó utáni pillanatban visszalépni. Igazi szűzk...va vagy, semmi más. Csak a szád jár. Ha nem akarsz valamit, az se baj, de ígérgetni se kell akkor.
5:
Nem, te most csak kitaláltál valamit és abba akarsz belekényszeríteni, hogy rosszul érezzem magam emiatt, amire semmi bizonyíték nincs. 10 év után aranyér? Nem is értem miért van annyi 30-40-50 éves meleg férfi a társkeresőkön, akik állandóan partnert keresnek ahhoz hogy megdugják őket. Biztos élvezik a fájdalmat az aranyeres seggükben.
Ez az aranyeres hülyeség pont ugyanaz, mint a nőknél a heteró kapcsolatokban, hogy "jaj ha már egyszer nem használtunk óvszert, biztos teherbe esek". 10-ből 9 ember nem kap aranyeret mondjuk heti néhány anális szextől. Pláne, hogy szerintem 100 meleg/bi emberből 5-nek sincs az egész életében 10 éves kapcsolata. (És ezt most nem bántásból mondom.)
11: Itt meg az látszik, hogy vagy full hülye vagy, vagy csak veszekedni akartál és azért írtad ki a kérdést.
Szerintem a 2-es válaszomban elég érthetően, normálisan, korrekten beszéltem arról, hogy senki nem akarja hogy szétrepedjen a segged. Mondom, ha ismerkedés elején látom hogy nem illünk össze szexuálisan, akkor inkább azt mondom hogy harag nélkül váljanak el az útjaink.
"Nem, te most csak kitaláltál valamit és abba akarsz belekényszeríteni, hogy rosszul érezzem magam emiatt, amire semmi bizonyíték nincs."
Csak egy példának hoztam az aranyeret. Lehet, hogy az éppen nem lesz, ettől még igen gyakoriak a passzívoknál végbéltájéki betegségek. Ha nem így gondolod akkor hozz forrást arra, hogy nem így van. Én is alá tudom forrással támasztani, hogy az anális szex okoz problémát, de tapasztaltam, hogy itt az aktívok szakértőbbnek gondolják magukat mindenkinél, akit ilyet állít. De én vállalom így is, hogy hozok forrást, amennyiben te is vállalod. És összevethetjük kinek hitelesebb a forrása.
"Szerintem a 2-es válaszomban elég érthetően, normálisan, korrekten beszéltem arról, hogy senki nem akarja hogy szétrepedjen a segged."
Aztán mint kiderült mégiscsak akarja valaki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Remek példa hogyan reagáltok, ha valaki forrást hoz arra, hogy lehetnek gondok.
"mese habbal."
"olyan "doktorokat" linkeltél, akikhez még akkor se mennék, ha a halálomon lennék..."
Mindezek mellett nulla darab forrás, csakis a válaszírók arroganciája az alátámasztás.
16:
Miért vannak tele az internetes társkeresők (pl planet romeo) 30-40-50 éves meleg férfiakkal akik már évtizedek óta dugatják magukat és még most is a fa szt akarják a seggükbe?
17:
Elmondom ezzel mi a baj. Hogy te egy kb 1%-os kisebbségnek tűnsz. Ráadásul mondom, rinyálós, feleslegesen vitatkozós vagy.
A: Mondjuk 49% passzív: Szereti az anális szexet és ha jól seggbe ba sszák.
B: Mondjuk 50% passzív (csak hogy örülj a többségnek): Nem szereti az anális szexet és ez nélkül él az élete nagy részében, de ezzel jól el is van, nem akar senkit megtéríteni és elmondja ha ő ezt nem akarja.
C: Mondjuk 1% passzív, aki nem szereti az anált és állandóan vitatkozik, rinyál, kötekszik TÖK FELESLEGESEN ÉS ÉRTELMETLENÜL AZ INTERNETEN KERESZTÜL. Ez vagy te. Tényleg mint a szúnyog, ami nyáron bejut a lakásba, aztán amikor aludnál akkor a füledbe zúg.
Mit kell erről még ennyit beszélni? Sok passzív szereti a seggében a farkat, sok aktív meg szereti a szűk segg ölelését a farka körül. Te meg csak tök feleslegesen járatod a szád.
Ha nem akarsz ba szni, akkor ne bassz. Senki nem vitatja el tőled ezt a jogot. Tényleg olyan vagy, mint egy rinyáló nő.
Akkor megpróbálom az utolsó hozzászólásodat úgy átfogalmazni, hogy azzal a fő kérdésre megkapjam a választ.
Tehát szerinted az aktívok általánosan olyanok, hogy elvárják, hogy a partnerük felajánlja nekik a seggükket, mert egy aktívnak jár ennyi.
Gondolom még azt is hozzáfűznéd, hogy én ne jöjjek össze többet aktívval, mert egy aktív soha nem fog semekkora önfeláldozást hozni értem, csakis a követeléseit fogja hozzámvágni, aminél én többet érdemlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!