Kinek mennyire aktív a magzat mozgása rossz időben, az nap Hányszor érzitek és milyen erősségű.25hét 3 nap?
Szia!
Ugyan én nem 25 hetes vagyok,de az én picim szó szerint szinte állandóan mocorog:) Nem is tudom mikor alszik igazából:) Sztem este mikor én is és amikor felkelek rögtön érzem,hogy rugdos,"mászkál" helyezkedik:) Ahogy beköszöntött az ősz úgy vettem észre,hogy aktívabb:) Bár az is lehet,hogy azért érzem ennyire mert már "nagyobbacska" és érzem minden kis mozzanatát,nem tudom:)
Neked sokat vagy kevesebbet mocorog?
29+3hkm
Mi is nemrég vettünk szívhanghallgatót:) Mikor nem érzem,hogy mocorogna akkor csak előkapom,meghallgatom és megnyugszom. Bár a hallgatótól kicsit felélénkül,sztem nem tetszik neki és bujkál előle:D
Biztos minden rendben van,csak nekik is van alvás és ébrenléti ciklusai,szokásai:) Lehet,hogy a tiéd mostanában többet pihenget:) Lehet hogy 1hét múlva meg már könyörögni fogsz neki,hogy légyszi aludj egy picit mert már olyan kis eleven lesz:) hogy aludni sem fogsz tudni tőle:)
Ne aggódj....Nem ficánkolhat a nap 24 órájában:)
Dehogy fogsz:) 25 héttől (legalábbis saját tapasztalatból)
Már többet,sűrűbben fogod érezni:) Bár minden baba más,de már jobban fogod hidd el:)
Szia! Nálam nagyon változó mikor mennyire mozog. A múlt héten kész box meccseket rendezett odabent főleg az esti órákban, de pár napja nem olyan aktív :) Lehet nem tetszik neki az időjárás változás :)
25+2 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!