Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mennyire aktív a magzat...

Kinek mennyire aktív a magzat mozgása rossz időben, az nap Hányszor érzitek és milyen erősségű.25hét 3 nap?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 07:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan én nem 25 hetes vagyok,de az én picim szó szerint szinte állandóan mocorog:) Nem is tudom mikor alszik igazából:) Sztem este mikor én is és amikor felkelek rögtön érzem,hogy rugdos,"mászkál" helyezkedik:) Ahogy beköszöntött az ősz úgy vettem észre,hogy aktívabb:) Bár az is lehet,hogy azért érzem ennyire mert már "nagyobbacska" és érzem minden kis mozzanatát,nem tudom:)

Neked sokat vagy kevesebbet mocorog?

29+3hkm

2014. okt. 1. 07:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem kevesebbet?Egyik nap többször érzem másik nap kevesebbet.Tegnap például délelőtt elég nagy mozgásokat csinált,de este nem igazán akart.Egyébként az uh.szerint minden rendben és szívhang hallgatóm is van csak idegesítő,ha nem érzem!
2014. okt. 1. 08:13
 3/12 anonim ***** válasza:
én 32 hetes vagyok de rossz időben nem hajlandó megmozdulni.ez a nyár pedig elég esős frontos volt.ne aggódj emiatt minden rendben, kicsit lustibbak a vége felé már.
2014. okt. 1. 08:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Mi is nemrég vettünk szívhanghallgatót:) Mikor nem érzem,hogy mocorogna akkor csak előkapom,meghallgatom és megnyugszom. Bár a hallgatótól kicsit felélénkül,sztem nem tetszik neki és bujkál előle:D

Biztos minden rendben van,csak nekik is van alvás és ébrenléti ciklusai,szokásai:) Lehet,hogy a tiéd mostanában többet pihenget:) Lehet hogy 1hét múlva meg már könyörögni fogsz neki,hogy légyszi aludj egy picit mert már olyan kis eleven lesz:) hogy aludni sem fogsz tudni tőle:)

Ne aggódj....Nem ficánkolhat a nap 24 órájában:)

2014. okt. 1. 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:
jah egyébként első voltam:)
2014. okt. 1. 08:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát nekem még van bő 3 hónapon addig hülyét fogok kapni!
2014. okt. 1. 08:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Dehogy fogsz:) 25 héttől (legalábbis saját tapasztalatból)

Már többet,sűrűbben fogod érezni:) Bár minden baba más,de már jobban fogod hidd el:)

2014. okt. 1. 08:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam nagyon változó mikor mennyire mozog. A múlt héten kész box meccseket rendezett odabent főleg az esti órákban, de pár napja nem olyan aktív :) Lehet nem tetszik neki az időjárás változás :)

25+2 :)

2014. okt. 1. 09:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem is tegnap aktívabb volt,ma inkább ilyen finom mozgásai vannak.
2014. okt. 1. 10:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Végig ilyen szar idő lesz!Marha jó az ember meg ez miatt ideges közbe meg csak az idő befolyásolja őket.Egyébként ő kislány.
2014. okt. 1. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!