Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj, hogy nem lehet összehozni, mert szinte mindenki egy alkalomra van berendezkedve.
Sokan ígérgetik, hogy persze, ők is el tudnak képzelni rendszeres összejárást, aztán az első alkalom után teljesen eltűnnek. Bevallom már velem is volt, hogy én nem kerestem a másikat első után. Nem tudom ez mitől van benne a mai emberekben (bennem is). Pedig fejben elsőre jól hangzik, hogy legyen egy állandó szexpartner, akivel heti egyszer-kétszer-háromszor találkozni lehet, lecsapoljátok egymást, de a valóságban az emberek valamiért képtelenek rá és mindig ugranának a következőre (még ha az a következő csak hetek-hónapok múlva jön is el)
Nekem egy volt másfél évig még 19-20 éves koromban, de ő a csapattársam volt, nem a neten ismertem meg.
23/f
6
Igaz. Mindenki valami nagyon jót keres amit sosem talál meg.
Én is.
Nincs. 4-5 tali után el szoktak maradni a talik... :(
F 27
Amúgy 15-24 közöttiekkel szoktam.
Sajna nincs, pedig nagyon akarok.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!