Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, nektek van egy titkos szexhaverotok vagy hogy van a fiús vonal?
Figyelt kérdés
Hol találtátok a titkos partnert? Engem is vonz fiúval, de helyem nincs így eleve macerás. Nagy farkam sincs, pedig úgy látom az fontos. Vékony, fiatal, budapesti, aktív bi srác vok.2014. dec. 27. 18:54
1/9 anonim válasza:
szexhaver xD Mekkora paraszt vagy... Miért kell titkos partner? o.O
2/9 anonim válasza:
Én nem kerestem, engem talált meg a konditeremben egy srác.
3/9 anonim válasza:
ha gondolod add meg skype neved priviben felveszlek
5/9 A kérdező kommentje:
Jöhetnek privik:)
2014. dec. 27. 22:28
6/9 anonim válasza:
Engem is konditeremben szedett föl az első fiúm.
7/9 anonim válasza:
kinek mi fontos. nekem a hely,a nagy péló az nem.
ja igen titkos srácom van néha kurunk.
8/9 anonim válasza:
engem a kollégám talált meg meló után többször egyszerret zuhanyoztunk szoval látta mire számithat bejött neki a szőrös pélom
9/9 anonim válasza:
Fura azt olvasni, hogy konditeremben jöttek össze a dolgok, mert ott a nagy heteró macsók vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!