Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon mennyire van esélyem 45...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyire van esélyem 45 évesen fiatal sráccal összejönni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert alapvetően heteró életet élek, biszexuális vagyok, mindig is izgatott a fiúszex, egy szexhaver gondolata, de eddig nem jutottam oda, hogy beteljesüljön. A meleg társkeresők azért nem jönnek be, mert ott mindenkit a centiméterek és az aktív/passzív státusz érdekelnek. Engem pedig nem. Pl fogalmam sincs hogy tevőlegesen melyik szerep, vagy akár mindkettő tetszene. De a farokméregetés, meg olyan paraméterekkel való versengés, ami kész tény, nem érdekel. Ezekre való tekintettel kérdezem a járatosabbakat, hogy vajon reménytelen így partnert találni?
2017. okt. 2. 02:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Én 27 vagyok és bi uni, aki akar az írjon és a részleteket megbeszéljük. Lehetsz idősebb és fiatalabb is, aktív és passzív is
2017. nov. 15. 09:13
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Szerinted a feleséged mit szolna hozzá ha megtudná hogy mellette egy fiatal srácot dugsz?

F***sznak kell az ilyennek házasság

2017. nov. 15. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tipikusan a 35-40 közötti korosztály jön be nagyon az idősebbek közül, 25 vagyok, szóval nem lehetetlen. Ha nem mondod, hogy van asszony, akkor simán. De ritka sajnos, hogy valaki nagyon jó formában legyen ennyi idősen. Ha még nem volt az illető pasival, akkor még izgatna is, hogy velem először.
2017. nov. 15. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves passzív vagyok és a 40 éves korosztályig jönnek be az aktívok
2017. dec. 8. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A saját elvárasaimat mondom: legyél fiatalos,vékony,sportos.

Az ágyban pedig határozott,de figyelmes. És persze kíváncsi.

(Sokan a határozottság egyenlőnek tekintik a "kussolj és csináld amit mondokkal")

2017. dec. 9. 00:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző én ugyanezt akartam írni.
2017. dec. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!