Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha egy fiú, aki tetszik nektek azt mondaná, hogy lefeküdne veletek, de csak azért mert nem talál nálatok jobbat?
22
"Nem akarok olyan szexet, amit ennyire önző szándékok vezérelnek."
Szerinted te nem szó szerint értelmezed a mondatot. Ha valaki ritkán talál csak szexpartnert és ezért leviszi az igényeit, majd azért fekszik le valakivel, mert nem talál jobbat, az szerintem nem önzőség.
Olyan leereszkedő nekem ez a stílus.
Ha ló nincs jó a szamár is.
Hozzám ne ereszkedjen le senki.
Mintha félisten lenne, és neki mán derogál egyszerű földi halandóval kavarni. De a félistenek meg tesznek rá, így rám fanyalodik. Nem kell rám fanyalodni. Vagy ha igen, akkor tartsa meg a véleményét magának. Mert így nekem megy el a kedvem az egésztől.
"Kérdező azért bántódnak meg, mert ezzeo azt mondod nekik, hogy bénák"
Nem, ezzel azt mondom, hogy nem tetszenek annyira. Ilyet pedig már mindenkinek mondtak, csak más formában.
És igen, leereszkedő. De mit kéne csinálnom. Én teljesen átlagos fiúnak tartom magam és úgy vettem észre, hogy a korosztályomban a hasonlóan kinéző fiúk vagy magasra teszik a lécet vagy kicsit többet gondolnak magukról. És ezért alig vannak fiúk, akik közül választhatnék. Ez nyilván úgy hangzik, mintha én áldozatnak tartanám magam, de ez így is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!