Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ha egy fiú gyermek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy fiú gyermeki lelkü és a kinézete is elég kisfiús, főleg arcra az nagyon taszító? 20f

Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Definiáljuk a gyermeki lelket és a kinézetet: 4 évesnek néz ki és úgy is viselkedik, vagy mondjuk 16-nak?

Utóbbi nem taszító, bár néha meg tudja viselni az ember idegrendszerét. Előbbi igen, engem zavarna.

2017. szept. 26. 11:22
 12/16 A kérdező kommentje:
és ha kinéz 14 vagy 16-nek és kb 10 éves alapból a viselkedése? de tud komolyabb is lenni mint most. De kitud nézni 18 vagy 19 nak is ha vágat ecsethajat és pl felzselézi meg cigány ruhákban jár. de utálom azt a hajat mert ronda. és a ruhákból is olcsóbb a márkás pl tini méretben. szal van hogy mesefigurás pólóban járok xD na az cink de leszarom mert tetszik :D tökre szeretek hülyétcsinálni másokból pl beveszik h még 8. os vagyok és ez poén xD
2017. szept. 26. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Ezek nem taszító dolgok. Van kép rólad?
2017. szept. 26. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Nekem bejönnek az ilyen típusú fiúk. Egyáltalán nem taszító. 28/F Bp.
2017. szept. 27. 13:31
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem.....sőt. ☺
2017. szept. 30. 08:19
 16/16 Őry Péter válasza:
82%
Kinek hogy, valakinek bejön valakinek nem. Emiatt ne aggódj
2017. szept. 30. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!