Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem van állandóan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van állandóan kangörcsöm?

Figyelt kérdés
22 éves helyes, fiatal srác vagyok, nincs is problémám az ismerkedéssel, de valahogy úgy érzem soha nem elég, folyamatosan csinálnám. Főként fiatal, helyes srácokkal kavarok, és sokszor a sulira, melóra se tudok koncentrálni, mert mindig orálon vagy dugáson jár az eszem. Ez normális?
2017. szept. 25. 10:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
22 évesen normális, ha sokszor kangörcsöd van. Bár, ha elvon téged a munkádtól és a tanulmányaidtól, az még problémás lehet. Ha nagyon zavar, és komoly következményei vannak az életedben, akkor javaslom, keress fel szakembert vele.
2017. szept. 26. 11:25
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Én is folyamatosan csinálnám, ha lenne kivel..

De én nem találok partnert(igaz csak neten keresek, pl itt is)

Pedig én is jól,nézek ki

22F/bi

2017. szept. 26. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
Normális valahol, de ha viszonylag sokszor tudod csinálni, és még akkor is van ez, akkor már lehet probléma. Nekem olyan van, hogy buszon vagy vonaton látok egy nagyon helyes srácot, és nyílván ott és akkor nem történhet semmi, de én nagyon kívánom, és akkor rohadtul kanos leszek :D amúgy meg én is huszonéves vagyok, betudom ennek :D
2017. szept. 27. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
27%
Ezt hívják fasztransznak..
2017. szept. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!