Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van állandóan kangörcsöm?
Figyelt kérdés
22 éves helyes, fiatal srác vagyok, nincs is problémám az ismerkedéssel, de valahogy úgy érzem soha nem elég, folyamatosan csinálnám. Főként fiatal, helyes srácokkal kavarok, és sokszor a sulira, melóra se tudok koncentrálni, mert mindig orálon vagy dugáson jár az eszem. Ez normális?2017. szept. 25. 10:06
1/14 anonim válasza:
Ez velem is így van, csak én fiatalabb vagyok :D
2/14 anonim válasza:
Nem nem az ez egy létező függöség menny el vele dokihoz
19/F
3/14 anonim válasza:
Létezik szex függőség, és ha ez már káros a mindenapi életben lehet hogy megérné egy szakember.
4/14 youngboy26 válasza:
Kérdező #2-és és #3-as válaszolóval egyet értek, ez már függőség a leírásod alapján.
Jobbulást, és épülj fel kérdező.
Privi jöhet 27f/Bp.
5/14 anonim válasza:
Valószínűleg nimfomániában szenvedsz.
6/14 anonim válasza:
Nincsen ezzel semmi baj, csak ritka a te eseted, de szerintem senkit nem zavar ez :p
17/f
7/14 anonim válasza:
Normális, nekem is volt ilyen évekig, míg a páromat meg nem ismertem és bele nem szerettem.
És csináljuk mint a nyulak azóta is;)
Több az intimitás, mint az egyéjszakásokban, jobb így megélni a sexet, szerelemben mint nélküle.
25f
8/14 anonim válasza:
Kinek nincs ilyen korban? :D
18/f
9/14 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezzel. Már ha látok egy jóképű srácot, sokszor arról fantáziálok, miket művelnék vele. :D
10/14 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, főleg a te korodban!
Én 38 évesen is folyamatosan csinálnám, és nekem is sokat jár ilyeneken az eszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!