Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valamilyen kellemetlen szexuális élményetek valakivel? Mi?
Figyelt kérdés
Mi történt? Hány évesek voltatok?
Esetleg tényleg igaz, hogy mikor análisan szexeltek, kellemetlen szagok/hangok is lehetnek? Ha igen ezeket hogy lehet elkerülni? Vagy az egyéb problémákat?
2017. szept. 25. 00:33
11/12 anonim válasza:
5 perc szopás után közölte a srác, hogy mégse erre vágyik. Kezdő volt. :D
Ez a kedvencem. Amúgy nem volt gáz, de mondjuk vicces.
A másik mikor a srácnál elmentem pisilni. A WC-ben meg ot volt a ka.i... Nem húzta le. Ez tök elvette a kedvem... Ezek után semmit nem akartam.
12/12 anonim válasza:
Volt egy fazon aki kicsit túltolta a leszopást. Amikor mondtam neki, hogy már érzékeny vagyok ott lent, akkor csak annyit mondott, hogy ritkán kapja be fiatalabbnak, és folytatta tovább, csak lassabban. Mire abbahagyta, úgy érzetem, hogy kigyullad a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!