Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért linkek a tini meleg és bi fiúk?
Azért van ez,mert hiába beszélitek meg,senki sem fogja tudni megmondani,hogy x nap múlva y órakor lesz-e hozzá kedve.Velem is volt már így.Megbeszéltük,de mikor eljött az idő,még egy egyszerű beszélgetéshez sem volt kedvem,nemhogy szexhez.Máskor meg pont fordítva van; a világ végére is elmennék egy jó kefélésért.
30P
4-esnek teljesen igaza van.
Azzal a kiegészítéssel, hogy lehet találtak nálad jobb pasit.
Vagy újat.
Sajnos ez van.
Jah! 5-ös vagyok.
Még annyit, hogy nem csak a passzívak.
Egy kutyák az aktívak is.
Hihetetlenek vagytok.
Nyilván, ha valaki ilyeneket csinál, az rossz ember, igaz? Kalodába való. Jellemtelen. Szemét. Verni, ütni való. Kínozni való. Megszégyeníteni való. Olyan ostobák vagytok, mint a fa szom magában.
Ennyi bennetek az empátia, azaz a képesség hogy a másik helyébe tudjátok képzelni magatokat?
El tudjátok képzelni, hogy valakinek vannak egyéb defektjei? Hogy nem olyan tökéletes ember, mint te vagy? Hogy a saját szégyenlősségének, öngyűlöletének, visszafogottságának a rabja?
Én azért mondok le sokszor találkozókat, mert nem vagyok biztos a magam szexualitásában, vagy mert szégyellem a testem/teljesítőképességem, vagy mert úgy általában elég visszafogott és öngyűlölő vagyok, hogy sokszor azt gondoljam úgy sem jönnék be személyesen a másiknak. Miért nem tudtok kicsit úgy gondolkodni, hogy más emberek is emberek, a saját gyengeségeikkel?
A tiniknél tombolnak a hormonok és amúgy is érdekorientáltak.
Ha kefélést mondtak le és Bp-i vagy van ezer klub találsz magadnak.
Ha olyan randit ahol szerettél volna többet is, megtudni a partnerről, ílyen formán sikerült is.
Néha az ember a Himalájára is elmenne egy dugásért, vagy valakiért, máskor meg tényleg inkább szeretne egyedül lenni. Sokmindentől függ.
Bár 2-3 napra szerintem bőven lehet előre tervezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!