Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek milyennek látják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek milyennek látják a nöket?

Figyelt kérdés
Tényleg érdekelne. Ha mondjuk melegként elképzeled, hogy csókolózol egy lánnyal, vagy ,meztelenül hozzáérsz,mit érzel? Taszítana? Van valamilyen testrésze, ami kifejezetten zavarna,,irritálna?
2017. szept. 23. 19:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%
izgatónak látják, csak kényszerböl dugnak férfiakal, igy buntetik magukat.
2017. szept. 23. 19:45
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Ha elképzelem, hogy csókolózok velük azt semlegesnek találom. A testük is közömbös. Viszont ami odalent van nekik hát... most nem akarok senkit se megsérteni, de az nagyon taszít:S

18/f

2017. szept. 23. 19:55
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem szoktam ilyeneken gondolkozni, mert semennyire sem vonzanak, vagy izgatnak szexuálisan.
2017. szept. 23. 20:06
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem taszít. Nem irritál. El tudom képzelni képzelni, hogy együtt legyek egy lánnyal.

De nem igazán izgatnak.

Talán biszexuális vagyok? Soha nem éreztem még lány iránt barátságnál többet.

2017. szept. 23. 21:12
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
Én meg nem nézném egy lanynak a csúnyáját az tuti
2017. szept. 23. 21:27
 6/16 anonim ***** válasza:
21%
örüljünk , több marad nekünk :D
2017. szept. 23. 21:58
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Hát, olyan semleges... Igazából jó ideje nem gondolkoztam ilyesmin. De úgy semmi. Nem vonz, nem taszít. Neked milyen érzés elképzelni, hogy egy veled azonos nemű emberrel vagy? Na, nekünk ez kb pont olyan: valakit taszít, valakinek semleges, talán valakit vonz is.
2017. szept. 23. 22:32
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Egy meleg soha nem fantáziál egy nőről. Hibás a kérdés. Egy biszex részére mindkét nem lehet vonzó.
2017. szept. 24. 04:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem hibás a kérdés. Azt kérdeztem, milyennek látják a nöket. Én se fantáziálok férfiakról, de el tudom mondani, hogy mi a taszító egy elhízott, szörös férfitesten.
2017. szept. 24. 13:36
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

Semmilyennek nem látom őket.

Ha nagyon nagyon szép, hosszú vékony lábak, magas, kékszemű, hossszú haj, pl egy szép modell Gigi Hadid, akkor max egy szép tárgyat látok benne, és sajnálkozom, hogy meg fog öregedni.

Ennyi.

Soha nem lobban fel a láng, nem érezek vágyat, míg egy közepes, nem az esetem, de jóképű sráccal- míg nem volt meg a párom és nem voltam ezselősen szerelemes- lefeküdtem kérdés nélkül.

Semmit nem jelentenek a nők, őszintén még női barátom sem volt nagyon. Egy finn csaj volt évekkel ezelőtt egy kis tünemény, de soha nem néztem rá úgy, még a kisujjammal sem értem volna hozzá, csak jóhumorú, és nagyon nyiott vagány csaj volt.

2017. szept. 24. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!