Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 30 körüli férfiak tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli férfiak tudnátok nekem tanácsot adni? Nektek ez mennyire imponáló?

Figyelt kérdés
A helyzet, hogy van egy 30 év közötti férfi, aki tetszik nekem, de nem tudom milyen indokkal mehetnék oda hozzá, ugyanis amikor látom, kicsit leblokkolok.A másik az, hogy én jó pár évvel fiatalabb vagyok nála (kb. 6-7) Nem tudom mennyire lenne fura, hogy ha a fiatalabb kezdeményezne.
2017. szept. 20. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagyok 30,de nem hiszem hogy gond az ha kezdeményezel vagy ha fiatalabb vagy. (Szerintem)
2017. szept. 20. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Kérj tőle segítséget vagy információt valamilyen témában.

Utána ha beindul a beszélgetés már sinen vagy.

Ha nem tudod tovább fűzni a beszélgetést első alkalommal akkor köszönj el. De már meg lesz az alap a következő alkalomhoz amikor már könnyebben tudsz beszédbe elegyedni vele, vagy ha szerencséd lesz akkor ó kezdeményez.

2017. szept. 20. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:
1%
ÉN KÖZELEBB VAGYOK A 40-HEZ, DE ÖRÜLNÉK HA EGY FIATALABB CSAJ KEZDEMÉNYEZNE,NAGYON IS...
2017. szept. 20. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Women? Yes!

Men? No!

We're all of them hetero!

2017. szept. 21. 05:29
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Odajössz és mondod, hogy nyuszisétáltatás közben elszakadt a póráz, segítenék-e megkeresni a nyuszidat? :)
2017. szept. 21. 11:41
 6/12 A kérdező kommentje:

1: Köszi a biztatást!

2: Hm, ez egész jónak tűnik!Köszönöm!

3: Nézd meg a kategóriát légy szíves! :D

4: Dehogy vagy te heteroszexuális... :D

5: Kreatív, segítek megkeresni a szőrmókot! :D

2017. szept. 21. 22:37
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező. Az vagyok. De ne magadból indulj.
2017. szept. 22. 00:59
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

#4/7 és ez kit érdekel, hogy te mi vagy? :D

Amúgy meg nyelvtanilag nem is helyes amit leírtál. Ha nem megy az angol akkor ne menősködj vele.

2017. szept. 22. 05:52
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, mert a heterot, nem angolul írtam? Teljesen mindegy hogy we are vagy we're.

Aki nem gyakorol valamit, annak nem is fog menni. Te, búza.

2017. szept. 22. 16:23
 10/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem arra gondoltam, a "we're all of them" talán nem we're all of us akarna lenni? :D

Búzázhatsz nyugodtan, engem nem hat meg. Én jól érzem magam így, sőt élvezem, hogy idegesíthetlek a melegségemmel:D Nekem legalább van életem.. Te meg csak mérgelődj magadban.

2017. szept. 22. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!