Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Tudnátok tanácsot adni? Többi lent
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, de ők csak arra a szitura írtak, hogy mi van ha belemész...
Na de ne feledjük hogy ez egy tanár, a kérdező pedig a diák...
Lehet hogy ha nem megy bele, akkor meg direkt kitol vele a tanárja. És akkor sem beszélhet senkinek ugye bár...
Nem akarlak rávenni, de az a helyzet hogy az éremnek két oldala van. Akárhogy döntesz szerintem mindkettőnél van vesztenivalód. :/
"Na de ne feledjük hogy ez egy tanár, a kérdező pedig a diák...
Lehet hogy ha nem megy bele, akkor meg direkt kitol vele a tanárja. És akkor sem beszélhet senkinek ugye bár... "
Hűha, rossz jegyet kap testnevelésből! Világvége! Ennek az éremnek nincsen semmilyen másik oldala - ha a kedves "tanár úr" olyan szemétláda, hogy bosszúból megszívatná a kérdezőt, ha visszautasítaná, akkor az még egy ok, hogy miért nem szabad belemenni ebbe a dologba. Ha a tesitanár visszaél a hatalmával, szerinted jó dolog lenne, hogy még több hatalmat kapjon fölötte?
"#6: egy tanár nem csak rossz jeggyel tud szekálni. Leéget a többiek előtt, mindenért rászól, csicskáztatja, ha jól végzi a feladatát akkor is rossz jegyet ad, bele köt állandóan stb. És tesiből is meglehet bukni..."
Aztán jobb, ha a szexkapcsolat közben elkezd erőszakoskodni, és ha akkor próbál meg a kérdező kiugrani, akkor ugyanúgy kezdődik ez a szekálás? Emberek, vegyük már észre magunkat! Ha valóban nem tisztességesek a szándékai a tanárnak (már amennyire tisztességesek lehetnek ilyen hatalmi egyensúlytalanság mellett), akkor gyakorlatilag azt mondod, hogy engedjen a tanára zsarolásának!
Szerintem igazából az a legjobb módszer, hogy titkon hangfelvételeket készít a kérdező mostantól kezdve a tanárával folytatott beszélgetésekről, főleg a négyszemköztiekről. Ha ezután elszólja magát, és valóban elkezd kicsinyeskedni vele, akkor viszonylag könnyen fegyelmire vihető a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!