Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem hiszik el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Tavaly az iskolaév közepén átjöttem egy másik gimibe. Szerettem volna nyílt lapokkal indítani, ezért miután kicsit kiismertem a társaságot, elmondtam, hogy meleg vagyok. Ez eléggé ledöbbentette őket. Most szeptemberben páran azt mondták neked,hogy nem hiszik el, hogy meleg vagyok. Amikor kérdeztem, hogy miért nem ennyit mondtak: "Túl sokat beszélsz a melegekről. Ha tényleg az lennél, titkolnád." Ezen teljesen ledöbbentem... El sem hittem, hogy ennyire stereotípek.

A baj igazából az, hogy nem értik meg, hogy ki is vagyok igazából, hogy nem fogadnak el annak, aki vagyok.

Ti mit tennétek a helyemben?

2017. szept. 19. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Már nem azért, de kinek mi köze ahhoz, hogy a négy fal között kivel csinálja. Ne akard ráerőltetni ezt a környezetedre. Szerintem túl sok voltál.
2017. szept. 19. 08:32
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem foglalkoznék velük, vszínűleg nem is értik igazából a helyzetedet. Keress olyan embereket, akik hasonló beállítottságúak. A melegségedet pedig felesleges mások nyakába önteni, nem kell folyamatos coming out. Éld az életeted, egyszerűen, mint más
2017. szept. 19. 08:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából el akartam kerülni, az olyan kérdéseket, mint a "van barátnőd?" vagy "tetszik valaki?".
2017. szept. 19. 08:38
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Ne rágódj ezen. Csak idő kérdése és elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Persze lesz, aki nem, de nem ő a mérvadó.
2017. szept. 19. 09:01
 5/7 youngboy26 ***** válasza:
10%

Hallod, szerintem megosztottad és lépj tovább, ne rágódj.

Maradj normális fiúnak, és ha muszáj ne ítéltesd el magad, hogy hepciáskodj.

Privi jöhet, várom.

2017. szept. 19. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
9%
Mit kell érteni, hogy te ki vagy, ugyanolyan, mint más, csak a fiúkat szereted. Ez a magánügyed, ne ezzel akarj kitüni, mert fordítottja fog elsülni.
2017. szept. 19. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
Fú de elegem van azokból akik itt magyarázzák, hogy titkolózni kéne meg hasonló hülyeségeket. Nagyon jól csináltad, de ha így gondolkodnak, nem tudsz mit tenni. Hidd el, vannak normálisak, csak meg kell őket találni :)
2017. szept. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!