Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mindketten aktívak vagyunk és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindketten aktívak vagyunk és így veszekedés van, hogy ki kerüljön passzív szerepbe?

Figyelt kérdés

Évek óta szerelmes vagyok a legjobb barátomba és egy ideje már átalakult a barátságunk valami többé. Szóval kapcsolatban vagyunk 2,5 hónapja. De még csak petting volt mert az a helyzet hogy mindketten aktívak vagyunk és nem akarja ő sem és én sem,hogy passzív szerepbe legyünk. Tudtuk hogy ebből baj lehet de azthittem majd engedi nekem..és ő is azthitte,hogy én majd hagyom,hogy megdugjon. De nem szeretném,nem hoz ez izgalomba. Petting során már többször is próbáltuk egymást rá vezetni,hogy akkor valaki adja be a derekát,de mindig én voltam az aki rosszul jött ki az egészből. Miért? Mert voltam már passzív is. Kár volt megtudnia. Nekem az akkora élvezetet nem nyújtott. Jó volt csak az aktív szerep az ami teljesen felhúz és felizgat. Olyan már mintha engem okolna a kialakult helyzetért. Szinte komikus az egész ágy jelent vagy ahol éppen egymásnak esünk, mert azért harcolunk hogy végre a másik engedje hogy..Már két napja nem volt petting sem inkább,mert annyira feldühít hogy nem tudok koncentrálni. Ő is szerintem így érez,konkrétan megütött amikor ő akart felém kerülni és próbált meglágyítani aztán úgy hatni rám,hogy dominánsabb akart lenni. Szóltam neki hogy szálljon le rólam erre a hátamba boxolt és rám förmedt aztán csak veszekedtünk. Nagyon szeretjük egymást de most hogyan tovább? Nem akarom elveszíteni ezért..Mit lehet csinálni ilyenkor? Nekem a petting kevés..

27/f éves én 21/f.

2017. szept. 16. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Akkor ne szexeljetek? Az anál szexel kívűl is rengeteg dolgot tudtok csinálni. Nagyon jobbat nem tudok mondani... Ha biztos, hogy ő nem adja be a derekát, akkor csak 2 opciótok van.

Néha megengeded neki, hogy megdugjon vagy egyátalán nem szexeltek.

2017. szept. 16. 15:49
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

:/ felváltva megegyezéssel, legalább ti megvagytok egymással :) én passzivként már annak örülnék ha megismernék egy aktivat akivel egymásba szeretünk, ha megtudjátok beszélni utána nincs akadály, ha nem akkor sajnos szakitás lesz.

22/fiu/ passziv

2017. szept. 16. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Itt összesen 2 megoldás létezik a szakításon kívül.

1. Nincs szex. Maradtok a pttingnél, de tovább nem léptek, mivel azzal a másiknak kellemetlen. Láttam már így működő kapcsolatot. De mint írtad, neked ez kevés.

2. Mindketten engedtek, egyszer egyikőtök, utána másikótok a passzív. Oké, azt egyikőtök se élvezi, ha a másik épp dugja, de így legalább a kölcsönös kielégülés megvan. Pláne ha még csak nem is kellemetlen, csak egyszerűen annyira nem nagy élvezet a passzív szerep, akkor szerintem simán be lehet vállalni így, hogy utána cseréltek.

Viszont én úgy látom, hogy itt ennél komolyabb és mélyebb bajok vannak. Ez a vívódásotok csak a jéghegy csúcsa.

Már a kapcsolaton belüli bántalmazás is előkerült, még ha csak enyhe formában is. Én nem hogy azon nem izgulnék, hogy elveszítem-e, hanem menten kipenderíteném, aki azért belémüt, mert nem ugrálok úgy, ahogy ő fütyül. Ez nem egy kölcsönösségen alapuló társ-társ viszony. Ő uralkodni akar feletted, és nem a társad akar lenni. Attól, mert meleg vagy, és szerelmes, még nem kéne az erőszakot eltűrnöd.

2017. szept. 16. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, de irigyellek 10-es, hogy nálatok ez ilyen simán megoldódott.
2017. szept. 16. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem mélyebb problémák kivetülései ezek. A fizikai bántalmazás pedig nagyob durva dolog, ennek így nem lesz jövője.

Én világ életemben aktív voltam, soha nem tudtam elképzelni, hogy én legyek a passzív fél. Nem vagyok nagy darab izmos pasi, de ennek ellenére ferfias, domináns, határozott. Aztán megismerkedtem életem második komoly párjával, aki a jelenlegi. Ő uni. Megbeszéltem vele, hogy nem izgat a passzív szerep. Ő ezt teljesen megértette és elfogadta, soha nem erőltette. Működött ez. Viszont olyat nem éreztem meg soha senki iránt, mint iránta... Ez igazi szerelem. Egy idő után kezdett erdekelni a dolog és kértem, hogy próbáljuk ki. Azóta is én vagyok inkább az aktív, de néha passzív is és rettenetesen elvezem így is :)

23/F

2017. szept. 17. 00:42
 16/16 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező!

Minél előbb beszéld meg ezt vele. Ahogy már többen is leírták, a legjobb megoldás ha felváltva csináljátok vagy teljesen elengeditek. Az nem feltétlen megoldás hogy te alárendeled magadat passzívnak azért hogy ő boldog legyen, de ő ezt nem adja meg neked.

Próbáljátok megbeszélni, ha igazán szeretitek egymást sikerülni fog. Ha úgy érzed veszekedés kezd lenni belőle, próbálj hatni rá, próbáld megnyugtatni és ne tovább hergelni. Légy okosabb, ne engedd hogy veszekedés legyen belőle.

Ne veszítsd el, mert nehéz igazán szerető párt találni, főleg legjobb barátból alakuljon át a kapcsolat. Értékeljétek egymást, és legyetek boldogak! Nagyon könnyű elveszíteni valakit!

Üdvözlettel,

A. Pszichológus

2017. szept. 17. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!