Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok számotokra mekkora az ideális méret?
Nekem is 20/5 a farkam és voltak vele bajok a méretei miatt. Nem mindenkinek vállalta be, volt aki azt mondta, hogy ezt biztos nem fogom neki betenni; nagyon szép, de most csak leszopni foglak; megpróbáltam hosszas tágítás után berakni, de nem ment; vagy a P túl hamar akarta magában érezni, és felrepedt; meg volt egy-két srác, aki élvezte, de túl nagy volt neki, szal örült, amikor kivettem.. Nem sok ilyen fiúval volt dolgom, a többség nagyon élvezte, többeknek én okoztam először kéz nélküli élvezést, prosztata orgazmust. Szóval nem nagyon akartak kiengedni utána az ágyúkból :p
Összességében én nagyon elégedett vagyok a farkammal, nem is gondolom, hogy am olyan nagy lenne, van ennél bőven nagyobbak is. Viszont az biztos, hogy akinek ekkora annak jó szeretővé kell válni.
23mfa
Én elégé rá fáztam mert páromé 20cm és nagyon fastag 4 éve vagyunk együtt és heti 2× 3× van szeretkezés de inkább 2x mert azért az elején fáj
19/F/P
Nekem igazából ha csak alkalmi, akkor 16-7-nél ne igazán legyen hosszabb, és 5-nél se vastagabb.
Kapcsolatnál nem érdekel, mert ott bízom a másikban.. Ha nagy, akkor is figyelni fog rám :) Nyilván ott sem örülnék 24/6-nak, de hát annál akkor fontosabb szempontok is vannak :D
25/p
11-es!
Valóban, ha valakinek nagy farka van meg kell tanulnia használni. Passzív barátaim mondása, hogy a legtöbb nagy farkú srác nem tudja hogyan kell használni a farkát és azt hiszi már az elég a boldogsághoz, ha nagy a farka.
15-től hosszra....
A vastagsággal szokott gondom lenni.
De csak annyi, hogy ha nagyon vastag óvatosan ülök rá.
Ha már egyszer bent van nem gond, jöhet ahogy az aktív akarja.
A páromé nagy, 19/4-5 hát, lovaglásnál szoktak gondok lenni kb 10 perc mire felsikoltás nélkül beleülök, és 4 év van mögöttünk...
Hátulról tökéletes, jó hangos vagyok baxás közben, misszionárius is is szuper, ezt a két pózt szoktuk váltogatni.
A 8. fogalmazta meg tökéletesen, olyan mint egy kétüléses sportkocsi, látványra gyönyörű, de nehéz a járda mellett parkolni és kiszállni, ha a párod beszáll a táskád már sehova sem fér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!