Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jóképű, sikeres, dolgos, intelligens férfinek 45 koráig nem volt hosszabb kapcsolata nővel (nincs gyereke, nincs felesége) és magánéletét homály fedi az nagy valószínűséggel meleg vagy ennyire elhivatott a szakmáját illetően?
# 12/13
akkor így fogalmazok, szerinted normális az, hogy nincs családja és nem is szeretne?
Kérdező!
Mert nem vagyunk egyformák, szerencsére, van aki nem szeretne családot. Ennek több oka is lehet. A legtöbbször a családcentrikusság hiányát szokták emlegetni, de ezenkívül még ezer más oka lehet, hogy miért nem szeretne valaki családot. És ez is van annyira normális, mint bármi más.
Én is 45 éves pasas vagyok, nekem sincs senkim. Jó, nekem voltak többéves kapcsolataim, pl 15 évig tartó is. Nővel persze XD
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Az elmúlt 5 évben, (annyo ideje vagyok szingli) úgy 2 évvel ezelőttig volt 8-10 nőm. Mindegyikkel én szakítottam 2nap és 2 hónap közötti intervallumok után.
Okok az ő részükről, amiért kipenderítettem őket: volt aki sültbunkó volt, nem dohányzom és rágyújt a kocsimban kérdés nélkül. Volt aki totál úgy beszélt velem, mintha a lábtörlője lennék. Volt aki anyagilag akart lehúzni. Volt aki kötekedett, hogy hogy fogom a kanalat és miért van pecsétgyűrűm. Volt aki azért kötekedett, mert szerinte túl lassan tolattam -óvatosságból-a szűk utcájukban.
Konklúzió: sikerült meghaladnom azt a nézőpontot, hogy minden nő gyökér és hülye mint a schegg.
Arra jutottam, hogy valószínű nem vagyok most kész egy ideális nő bevonzására.
Ez persze nem megy szembe azzal, hogy akikkel dolgom volt azok valóban scheggek voltak és nem hölgyek.
Az ő játszmáik, teszteléseik, drámáik kizárják a kölcsönös tiszteletet. Ami pedig minden kapcsolat alapja.
Most elvagyok magam, élvezem a totálisan korlátlan szabadságomat.
Miért vagy olyan biztos abban, hogy nincs gyereke se felesége? Vagy hogy nem volt?
Van egy ismerösöm. Sokan ugy tudják rola, hogy egyedül van, és az anyjával él, nincs senkije. Persze ez nem igy van. Tényleg visszaköltözött az édesanyjához, de még sok éve (nemtudom pontosan mennyi kb 6-8) volt egy gyönyörü mennyasszonya aki terhesen autobalesetet szenvedett és a hölgy és a magzat is meghaltak. Rengeteg ideig nöre rá se birt nézni. Teljesen megértem. Azota volt pár kapcsolata, de azok is csak pár honapig. Ha valaki nincs vele jo viszonyba ezeket nem tudja és egy hatalmas luzernek tartja, hogy 40 éves korára még ennyit se birt felmutatni... hát szép mondhatom!
Nemtudom milyen viszonyban vagy vele kérdezö, de esetleg erre vagy hasonlora is gondolhatsz. Vagy csak sok kissebb tesoja van és elege lett a kisgyerekekböl idösebb korára:/
Szóról szóra jellemeztél a leírásban.
23 éves koromban álmaim nője úgy a lelkembe taposott, hogy azóta nem éreztem kötődést egy nő iránt sem.
Se meleg nem vagyok, se különösebben elhivatott a munkám iránt, nemes egyszerűséggel nincs szükségem a boldogságomhoz társra.
47/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!