Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért lett ennyire trend...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ennyire trend főleg a férfiaknál homoszexuálisnak lenni és ennek intim részeit a nyilvánosság elé tárni?

Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom a melegekkel, de aki hetero az sem bizonygatja és affektálja a képedbe a nemi hovatartozását. Miért nem lehet szolidan, visszafogottnak heteroszexuálisnak lenni?
2017. szept. 12. 11:37
1 2
 11/16 anonim válasza:
90%
Sziasztok, először is szeretném megcáfolni a kérdés leírásában található sort, miszerint aki hetero az nem bizonygatja ezt. Szerintem amikor egy hetero pár csókolózik, vagy kézen fogva sétál az utcán az pont azt bizonyítja, hogy az az adott pár épp hetero. Másrészt semmi trend nincs abban, hogy ki meleg és ki nem. Egyszerűen csak egyre többen merik felvállalni azt, hogy a saját nemét szereti. Sokszor szidva van a meleg felvonulás. Ilyenkor mindig azt szoktam mondani, hogy mielőtt szidod, nézd meg az Imák Bobbyért című filmet. Szerintem semmi kivetni való nincs abban, hogy egy homoszexuális pár szeretné felvállalni azt, hogy kik is ők, és igen szeretnének kézenfogva végigmenni az utcán, vagy szeretnének egy szimpla szájra puszit adni a párjuknak. Hozzáteszem, szerintem nem helyénvaló amikor két ember konkrétan megerőszakolja egymást az utcán, de ha szétnézünk egy picit is az utcákon vagy tereken, hány meleg párt látunk közülük? Szerintem egyet sem, és nem azért mert nem nézünk oda, hanem azért mert egy homoszexuális pár tiszteletben tartja a többi embert, és nem akar nekik kellemetlenséget okozni, illetve nem akarnak provokációt szítani.
2017. szept. 12. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
9%

Miért nem lehet szolidan, visszafogottnak heteroszexuálisnak lenni?

Nem homonak véletlenül?

2017. szept. 12. 15:11
 13/16 A kérdező kommentje:

# 2/12:

Hogy lehet, hogy 2-3 beszélgetés után vagy így vagy úgy, de kiderül, hogy az illető homoszexuális, már én megmondom róla. Te találkoztál már heteroszexuális emberrel testközelben?

Egyébként pont a legnagyobb színészek titkolják, vagy legalábbis nem teregetik ki nyilvánosan és ez lenne a normális a respekt: Kulka János, Wentworth Miller, Neil Patrick Harris (most direkt 3 teljesen különböző embert írtam. És ez respect nekik!

Ahogy minden embernek, neki is a személyiségére, munkájára stb-re vagyok kíváncsi, kommunikálni szeretnék vagy kell vele, de az intim szférájának a részleteit nem szeretném megtudni!

2017. szept. 13. 15:28
 14/16 A kérdező kommentje:

# 6/12

Szerinted mi lenne az az elfogadási forma, ami mindkét identitásnak (hetero és homo) kivitelezhető lenne?

2017. szept. 13. 15:31
 15/16 A kérdező kommentje:

# 7/14

Olyanok mindig lesznek akik az utcán kb leköpnek, de nem a nemi hovatartozásod miatt, hanem akár ok nélkül is, akár egy csókolózó párt, akár csak ha bármi nem tetszik.

De nekem mégis úgy tűnik, hogy ezt a dolgot vagy nagyon titkolják vagy minden gátlást levetkőzve a világ elé tárják és már nem érdekli senki véleménye sem.

A férfiak körében egyre több a homoszexuális, és szerintem a kettő között kellene a helyzetet kezelni mindkét részről.

Mostmár nem egy olyan világban élünk, hogyha 2 férfi kézenfogva megy, akkor megdobálják kővel.

Az én kérdésem sem erre vonatkozott, hanem, hogy beszédhelyzetben miért kell magasabb és lágyabb hanglejtést felvenni, miért kell modorosságot és gesztikulálást annyira erőltetni, mint a színházi színészek.

2017. szept. 13. 15:36
 16/16 A kérdező kommentje:

A 90-es években még keményebb megszégyenítések, kitagadások stb voltak aláírom. Ugyanakkor a homoszexuális illető titokban élt, beolvadva a heteroszexuálisok ritmusába és csak egy szűk kör tudta, hogy nem a Jutkához jár fel, hanem a Jancsihoz. És a mai 40-50 + éves melegek többsége még mindig így él, van, akiről a családja sem tudja.

Ma az első mondata egy fiatal melegnek, hogy neki azért jut kevesebb kiváltság, mert homoszexuális és emiatt kap bántást, még mielőtt bárki is bántaná. Ha dolgozol valahol, és van minimum egy meleg arról tudsz.

És hangsúlyozom, nekem nem azzal van a bajom, ha kézenfogva sétál 2 azonos nemű az utcán, vagy csókolóznak. Hanem, amikor affektálva, gesztikulálva okoskodik.

2017. szept. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!