Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/21 anonim válasza:
40 Aktív vk 27-30 passziv.Csak már lenne ilyen
3/21 anonim válasza:
21 éves vagyok és igazából 20-30 év közöttiekkel szívesen ismerkedem, de igazából a tökéletes partnert úgy képzelem el, hogy nálam 2-3 évvel idősebb. :)
4/21 anonim válasza:
35-50 de olyan aki jól tartja magát. 30/passzív.
5/21 anonim válasza:
30 P vagyok és 18-23-ig jönnek be kb. a pasik, bár általában ez nem kor kérdése, de a kölyökképet szeretem.
6/21 anonim válasza:
38 vagyok, Aktív BI, és a fiatalabbak jönnek be, 20 alattiak...
8/21 anonim válasza:
Szerintem ez felnőttek között nem kérdés. Azért idősebb nővel nem kezdenék. Amúgy 20-34 közötti csajokra hajtok.
35 F
9/21 anonim válasza:
20 éves passzív vagyok, és 25 feletti aktívok jönnek be.
10/21 anonim válasza:
20/F vagyok, uni, és olyan 18-25 között lenne az ideális kor, persze ez az én korommal is változik majd:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!