Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 éve tudom hogy a tesóm homoszexuális de még nem próbálta elmondani a családnak. Várják míg ő mondja el vagy beszéljek vele?
Én meleg-jogi aktivistaként javaslom, hogy mondd el neki. Nagyon sűrűn van olyan, hogy el akarják mondani, de nem tudják, és még jeleket is adnak, hogy "Helo! Meleg vagyok, de jó lenne, ha valaki segítene elmondani!" és csak arra várnak, hogy végre valaki rákérdezzen, és ne neki keljen kiszenvednie magából ezt a felettébb egyszerű mondatot, hogy "Meleg vagyok." Arról nem is beszélve, hogy könnyen meglehet, hogy Te lehetsz az első támasza, aki elfogadja és segíti, de hogy még a testvére is, ennél nagyobb előnyt el sem lehet képzelni, mondjuk velem szemben!
Szóval javaslom, hogy FINOMAN kérdezz rá!
Viszont a mással való kapcsolatába nem szerencsés ilyesmivel beletolakodni. Ne is noszogasd nagyon, hogy mondja el másoknak.
És kérdezz privátba nyugodtan tőlem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!