Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lassan 2 éve tudom hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 2 éve tudom hogy a tesóm homoszexuális de még nem próbálta elmondani a családnak. Várják míg ő mondja el vagy beszéljek vele?

Figyelt kérdés

2017. szept. 5. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, hogy az előttem válaszolók mennyire jártasak a helyzetben, de ha te elfogadod így őt és kiállsz mellette akkor beszélj vele. Ahogy már írták fentebb, elviselhetetlen nagy lelki teher homoszexuálisnak lenni. Főleg egy olyan környezetben ahol mindenki elítéli ezt, és a legroszabb, hogy egyedül vagy, te magad is undorodsz és elítéled magad emiatt, de valahogy mégsem tudsz lemondani arról, hogy megtaláld az igazit, mert egyszerűen ez is benned van. Nem is tudják az emberek, hogy milyen amikor valaki homoszexuális erre a családi rendezvényeken szóba kerülnek a melegek és a család előszeretettel szapulja őket a földig, bevonva a meleg illetőt is, hadd ócsárolja saját magát... És ez még csak egy része az egésznek, vigyázni kell a beszédedre, a mimikádra, mozdulataidra különben egyből levonják, hogy az vagy. Nem mondhatod el a barátaidnak, mert az igaz barátságotok ellenére szóba sem állnának veled többet, sőt még annak sem biztos, hogy elmondhatod aki tetszik, mert mi van ha kiderül, hogy a másik csonthetero? Szóval szerintem állj mellé és nyújts testvéri kezet neki, mert ennél nagyobb veleszületett lelki teher nem létezik a világon!
2017. szept. 6. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg ne beszélj vele. Nem hiába nem mondja el. Szerintem az ő dolga ez. És biztos nem meri elmondani még.
2017. szept. 6. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

Én meleg-jogi aktivistaként javaslom, hogy mondd el neki. Nagyon sűrűn van olyan, hogy el akarják mondani, de nem tudják, és még jeleket is adnak, hogy "Helo! Meleg vagyok, de jó lenne, ha valaki segítene elmondani!" és csak arra várnak, hogy végre valaki rákérdezzen, és ne neki keljen kiszenvednie magából ezt a felettébb egyszerű mondatot, hogy "Meleg vagyok." Arról nem is beszélve, hogy könnyen meglehet, hogy Te lehetsz az első támasza, aki elfogadja és segíti, de hogy még a testvére is, ennél nagyobb előnyt el sem lehet képzelni, mondjuk velem szemben!

Szóval javaslom, hogy FINOMAN kérdezz rá!

Viszont a mással való kapcsolatába nem szerencsés ilyesmivel beletolakodni. Ne is noszogasd nagyon, hogy mondja el másoknak.

És kérdezz privátba nyugodtan tőlem :)

2017. szept. 6. 20:43
 14/14 kissaladar ***** válasza:
88%
Szia , ha jó tesó vagy akkor többször beszélsz vele és mondod neki , hogy rám számíthatsz bármiben és elmondhatsz mindent bíhatsz bennem és hasonlók , mert a jó tesó erre való . Lehet nincs még felkészülve rá , hogy elmondja . Ne feszegesd de kerülgetheted a témát, de ne rá célozz, finoman és ha akarja akkor úgyis elmondja . Ha belekezd ne szakítsd félbe támogasd és segítsd mindenben , mert ha tesó is cserben hagy akkor vége van . De lehet épp csak olyan iroda felé kéne venni az irányt ahol melegek vannak és elhívod sétálni és véletlenül arra mentek , Jé ez nem érdekel gyere nézzük meg mi ez , engem érdekel , hogy milyen infókat adnak prospektusopkat vagy kivel lehet beszélni erről . Ha jól csinálod akkor semmi gond se lesz . Csak ügyesen és nem ajtóstól a falnak , mert olyan pontra lépsz amit vagy elrontasz vagy nem .
2017. szept. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!