Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem trollkodásból kérdezem. Komolyan. Én AB/DL vagyok. Szerintetek más emberek megérezhetik a babaápoló szereket rajtam? Nem hordok nyilvánosan pelust, de használok baba fürdetőt, hintőport, babaolajat, és testápolót.
Figyelt kérdés
Imádom az illatukat, megnyugtatnak. Kisgyereknek érzem magam tőlük. eléggé gyerekesen is öltözködöm. SZerintetek kiszagolható? Ha igen mennyire? ciki?2017. szept. 4. 21:48
2/11 anonim válasza:
Abszolút normális dolog, amennyiben 2 éves vagy.Bár azt kétlem...
3/11 anonim válasza:
nyugi, senki nem fogja megérezni. :)
És nyugi nem ciki ez.
4/11 anonim válasza:
Simán érezhető..nem tudom mennyire ciki de egy férfinek ne legyen már babapopsi illata..nem valami komolyan vehető így. Am volt hogy elfogyott a tusfürdőm és egy hónapig női babatusfürdőt használtam..rajtam is meg érezték de csak nevettünk rajta..nem kell gondot csinálni belőle. de azért beteg amit csinálsz remélem tudod...persze senkinek nem ártassz vele, de talán magadnak igen..ez kihatással lesz a kapcsolataidra is.
5/11 A kérdező kommentje:
Csak olyan emberrel szeretnék kapcsolatot aki olyan mint én. mások nem érdekelnek. em tudjátok ti milyen jó kicsiset játszani egy másik AB/DL-el. Sokat szerepezek angol fórumokon. Imádom :)
2017. szept. 4. 22:01
6/11 anonim válasza:
Ha nem érdekel más véleménye, akkor felesleges mindig kiírnod ezt a kérdést.
De az tényleg nem tesz jót, ha elszigeteled magad vele. Amúgy meg olyan sampont, tusfürdőt, stb. használsz, ami jól esik.
7/11 A kérdező kommentje:
nem szigetelem el magam.
2017. szept. 4. 22:33
9/11 anonim válasza:
Ez az adultbabi újabb kérdése ?
kicsiset némán kell játszani? mint a pelusosok? néha én is de befosnék. nem hülye felnőtt módjára szaladni a vécére.
10/11 anonim válasza:
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Jatszd h gyerek vagy es ne irogass ki 2 naponta ilyen f#szsagokat, senkit nemerdekel h keptelen vagy felnoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!