Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Meleg filmeket, animéket, sorozatokat tudtok mondani?
Tudna nekem valaki mondani
meleg sorozatot? Vagy filmet?
Olyat ami magyar szinkronos vagy lehet magyar felirattal nézni.
Lehet ez anime is, de filmek, sorozatok, bármi.
Előre is köszi :-)
L/20
Ja és ha valakinek nem egyértelmű MELEG FÉRFIAKRÓL van szó.
Csak mert privátban már is kaptam egy sorozatot lesbikről...kössz de kihagyom azt :D
Hát mivel te lány vagy az neked nem undorító.
Nézz utánna valami gay hentainak....
Animék.
Super lovers
Hitorjime my hero
Ezek szerintem ultra aranyosak, szóval ha lány vagy mindenképp javaslom (én meleg srác vagyok):)
Aztán
Love stage
Yurii!!! on ice itt nincs konkrét szerelem vagy bármi de azért egy edző viszonyon túlmutat.
Kyou Kara Maou hát igen... Itt nagyon halvámy érzelmes vannak, nem megyek bele, de nem ezen van a hangsúly, kb egy csókjelenet sincs benne, pedig talán a leghosszabb bl anime, amit láttam.
Winter Cicada személyes kedvenc volt a Super lovers előtt. Pazar, de rövid és inkább talán férfiak számára élvezhető.
Maiden Rose ugyanaz a helyzet itt is. Gyakorlatilag nemi erőszak is van benne, szóval ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!