Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb leszbikus témájú sorozatokat tudtok mondani?
Csak az újabb 2015-2017-es sorozatok érdekelnenek inkább. Egyik nagy kedvencem mostanában a Wynonna Earp (Nicole&Waverly), a Legends of tomorrow (Sarah), és a Supergirl. A PLL-t, az OITNB-et láttam már, az utóbbi nem igazán vonzz. Meg olyan érdekelne, ahol jó, fiatal nők játszanak (kb 20-30 között). Még esetleg a Faking it, ami le tudott kötni.
Válaszokat köszönöm!
Supergirl (Maggie & Alex)
AHS 2. évad
Wenthworth, a nők börtöne.
Pár hete kattantam rá, és nagyon jó!! Nem kimondottan leszbikus szálra épít, de végig fut benne az is. És végülis szerintem ha a Wynonna Earp is bejött, abban is mellékszálkényt szerepel a leszbikus szál :)).
Kedves első, igen a Supergirlt említettem, zt nagyon szeretem. A másikat nem ismerem, de mindenképpen belenézek, köszönöm:)
Második. Köszönöm, de a börtönös nem vonzz, ahogy az Orange is the new black sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!