Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Voltatok már együtt heteróval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már együtt heteróval úgy, hogy ő volt az aktív?

Figyelt kérdés
Például megkívánt valami edzés után a zuhanyzóban, vagy a koleszban, ilyesmi..

2017. aug. 31. 12:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
61%-os, mondd már meg, hogy ki és hol mondta azt, hogy minden hetero ki akarja próbálni azt, hogy saját nembelivel szexeljen?? egyáltalán nem erről volt szó.. amúgy meg ahhoz képest, hogy - elmondásod szerint - meleg a legjobb barátod, elég gáz, hogy ferde hajlamként emlegeted a homoszexualitást.. én is olyan legjobb barátot szeretnék, mint te! :D
2017. aug. 31. 21:18
 22/27 anonim ***** válasza:
23%
nekem nem meleg a legjobb baratom - legalabbis nem tudok rola. tobb 61%os is van ezen az oldalon... amugy meg olvasd el Virág valaszat, legutobb arra reagaltam
2017. aug. 31. 21:24
 23/27 anonim ***** válasza:
27%
most nezem, meg csak nem is 61, hanem 66%os irta a meleg legjobb baratos dolgot.....
2017. aug. 31. 21:25
 24/27 anonim ***** válasza:
14%
Itt mindenki anyira gyerekes. 61%, 66% vagy akár mennyi százalék!! Nem mindegy ki mit mond? Befestheted a barna hajad szőkére, de attól te eredetileg barna hajú vagy. És egy idő után már csak ősz.
2017. aug. 31. 21:40
 25/27 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a kérdésemre nem kaptam túl sok értelmes választ. Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek van-e ilyen, vagy nincs, hanem azt, hogy történt-e már hasonló (veletek). Különben én nem vagyok homoszexuális, nem tudom mit vagytok úgy oda, vagy unatkoztok?
2017. aug. 31. 23:30
 26/27 anonim ***** válasza:
85%

Még nem voltam együtt heteroval, mert ő hetero, én meg biszex. Én szeelek férfiakkal, a heteronak eszébe sem jut. Ha eszébe jut, akkor már nem full hetero, minimum némi biszex hajlam van benne.

Unatkozni meg Te unatkozol, hogy ilyen kérdéssel szórakoztatsz bennünket.

2017. szept. 1. 00:19
 27/27 anonim ***** válasza:
85%
24# kimondtad az igazságot a hajas példával, de nem is tudsz róla: tettetheted magad heterónak, de attól még meleg/biszex maradsz, ha azonos nemű emberhez (is) vonzódsz ;D
2017. szept. 1. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!