Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már együtt heteróval úgy, hogy ő volt az aktív?
Figyelt kérdés
Például megkívánt valami edzés után a zuhanyzóban, vagy a koleszban, ilyesmi..2017. aug. 31. 12:20
21/27 anonim válasza:
61%-os, mondd már meg, hogy ki és hol mondta azt, hogy minden hetero ki akarja próbálni azt, hogy saját nembelivel szexeljen?? egyáltalán nem erről volt szó.. amúgy meg ahhoz képest, hogy - elmondásod szerint - meleg a legjobb barátod, elég gáz, hogy ferde hajlamként emlegeted a homoszexualitást.. én is olyan legjobb barátot szeretnék, mint te! :D
22/27 anonim válasza:
nekem nem meleg a legjobb baratom - legalabbis nem tudok rola. tobb 61%os is van ezen az oldalon... amugy meg olvasd el Virág valaszat, legutobb arra reagaltam
23/27 anonim válasza:
most nezem, meg csak nem is 61, hanem 66%os irta a meleg legjobb baratos dolgot.....
24/27 anonim válasza:
Itt mindenki anyira gyerekes. 61%, 66% vagy akár mennyi százalék!! Nem mindegy ki mit mond? Befestheted a barna hajad szőkére, de attól te eredetileg barna hajú vagy. És egy idő után már csak ősz.
25/27 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a kérdésemre nem kaptam túl sok értelmes választ. Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek van-e ilyen, vagy nincs, hanem azt, hogy történt-e már hasonló (veletek). Különben én nem vagyok homoszexuális, nem tudom mit vagytok úgy oda, vagy unatkoztok?
2017. aug. 31. 23:30
26/27 anonim válasza:
Még nem voltam együtt heteroval, mert ő hetero, én meg biszex. Én szeelek férfiakkal, a heteronak eszébe sem jut. Ha eszébe jut, akkor már nem full hetero, minimum némi biszex hajlam van benne.
Unatkozni meg Te unatkozol, hogy ilyen kérdéssel szórakoztatsz bennünket.
27/27 anonim válasza:
24# kimondtad az igazságot a hajas példával, de nem is tudsz róla: tettetheted magad heterónak, de attól még meleg/biszex maradsz, ha azonos nemű emberhez (is) vonzódsz ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!