Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek fiúkkal élőben?
Általában inkább csak a munkahelyen vannak olyan fiúk, akik tetszenek.
Akik a társkeresőn vannak és tetszenek is, általában messze vannak tőlem.
Nos, ugyebár nem tudni hogy heterók vagy melegek -e. Ezt hogyan lehet kideríteni? Odamegyek hozzájuk, és mondom nekik például hogy: "Szia édesem.", én ezt próbáltam már, de elküldtek a pics...
Hát élőben elég nehéz ismerkedni.
Ha tudod valakiről, hogy meleg (tehát felvállalja/eléggé közel áll hozzád) akkor lehet próbálkozni, egyéb esetben meg leginkább úgy, hogy fokozatosan és barátként közeledsz.
Ha betámadod azzal a legtöbb esetben semmit nem fogsz elérni, tekintve, hogy a férfiak 90%-a nem meleg/biszex.
Ezzel együtt meg egyáltalán nem biztos, hogy van a környezetedben meleg srác, aki mondjuk tetszik is.
Meleg vagyok, de ha valaki azzal jönne oda hozzám, hogy "Szia édesem", akkor valószínűleg én is elküldeném a pics@ba.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!