Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagdossa magát a barátom? 🔪
A párommal nagyon durván összevesztünk, mert megcsalt kétszer is és mind ezt egy olyan sráccal akit én valmikor barátomnak tekintettem. Akkor csalt meg, amikor azt gondolta mi most éppen szünetet tartunk, de ez nem valami kifogàs akart lenni. Tényleg azthitte,hogy ha a veszekedéseink után látni nem bírom vagy egy ideig haragszom rá akkor szünetelünk, de akkor sem kellett volna màssal d^^^ia magàt. Nagyon megbántottam akkor, de én is teljesen összetörtem. Nagyon nehéz még most is, úgy érzem elárultak,sosem gondoltam volna,hogy ezt meg meri tenni. És utána úgy csinált mintha nem történt volna semmi, végig titkolta,hazudott nekem. Nagyon dühös vagyok rá, hatalmas gyűlőlet van bennem,undorodom tőle!
Szakítottunk 2,5 hónapja.
Nem kerestük egymást, nem is talàlkoztam vele. A közös képeinket letörölte facebookról (én is)
De két hete kaptam tőle egy hívást, későn vettem észre levoltam némítva. Visszahívtam akkor meg ő nem vette fel. Aztán elöző héten szerdán voltam egy buliban pár barátommal ahol ő is megjelent,mert vannak közös barátaink. Ha tudom,hogy ott lesz biztos nem megyek! Viszont ő tudta,hogy menni fogok. A barátaink nagyon "rendesek" voltak az egyikük elárulta a páromnak,hogy megyek én is a buliba. Odajött hozzám beszélgettünk is,de nagyon kínos volt és zavarban voltunk egymás előtt. Na a lényeg,hogy rettentően sokat ivott az este,és két idegenbe is belekötött akik elmentek mellettünk. Végülis mindannyiunkat kizavartak úgy hogy kb félóràt lehettünk a buliban. Ott kint nekünk jött egy srác aki először egy barátomba kötött aztán velem kakaskodott. A beszéddel semmit nem értem el úgy hogy verekedés lett a vége,amibe beszàllt a pàrom. Akkor vettem észre,hogy az egész hasa tele van véres hegekkel vagy nem tudom mi volt az, de több kisebb seb volt ott. Tisztàn láttam amikor felhúzodott a trikója.
Nekem később beugrott,hogy a párom azt mondta volt,hogy kárt tett már magában, de annak vége, már nem csinálja. Lehet most megint csinálja? A csuklóján van egy heg, arról tudok. De most komolyan vagdossa magát? Miért? Nagyon aggódom érte, és szerintem nincs kizàrva,hogy erről én tehetek. A buliban is végig engem bámult, ramatyul festett. Felelősnek érzem magam, még nagyon fiatal és féltem. Egy csendes,szerény,magának való srác, kicsit makacs és sok hiàbat követett el, de igazából szeretem. Lehet felveszem vele a kapcsolatot megint. Ez most egy jó kifogàs,ürügy is, de nem csak ezért akarok vele újból találkozni. Nagyon jó volt látni,erre így útolag rájöttem. Azóta is csak folyamatosan rá gondolok, ah nem tudom kiverni a fejemből. Szeretem is, de még gyűlőlet is érzek.
TI MIRE GONDOLTOK? MIK LEHETNEK AZOK A HEGEK? VÁGÁSOK? Szerintetek közöm lehet ehhez? Remélem nem, már szét aggódom magam.
És szerintetek érdemes felkeresnem? Ti mit tennétek a helyemben?
F/24 aktív
Ezt a sztorit már láttam itt.
Vidd dokihot kényszer zubbony + gumiszoba. Nyugi rendbe jön
Nyilván vagdossa magát ha vágások vannak rajta.
Ha szereted, megbeszélitek,összejöttök újra, és ennyi.
Az írásos alapján úgy tűnik, hogy még mindketten szeretitek a másikat. Én adnék neki még egy esélyt.
(A fő kérdésről, a vagdosásról sajnos nem tudok nyilatkozni)
Ötödik vagyok, az *írásod akart lenni, bocsi.
Úgy tűnik az itt kommentelők vagy nem voltak még szerelmesek, vagy csak itt akarják kiengedni a nap során felgyűlt frusztrációjukat.
Ha szünetelt a kapcsolatotok, nem mondanám megcsalásnak, ami történt. Szerintem keresd őt, hisz hiányoztok egymásnak. Úgy tűnik te is szereted, csak csorbult miatta kicsit a büszkeséged és önbecsülésed, ezért érzel gyűlöletet.
Kedves Kérdező!
Biztosan nagyon megviselték ezek a dolgok. Nem tudhatod, hogy miként érintették ezek a dolgok. Nem szép dolog a megcsalás, és nem is lenne érdemes szóba állnod vele, de ha szereted akkor érdemes megpróbálkozni. Ezt azért mondom, mert ha vagdossa magát, akkor minden bizonnyal elég mély lelki sérelmei vannak, így a megcsalások is egyféle védekezési mechanizmusok is lehettek, a nagy fájdalom ellen, amit az összeveszések okoztak.
Érdemes vele beszélned, s mindképp megoldanod a kettőtök levő viszonyt és az ő problémáját. Segíts neki, beszélgess vele az érzéséiről. Akár ajánlhatod hogy forduljon pszichológushoz.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!