Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis, ha hetero vagyok, de izgat ha egy fiu leszopna?
Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 23:31
11/15 anonim válasza:
Felejtsd el, hogy full heterlo vagy. Inkább, bár szerintem ilyen kategória nincs, kíváncsi hetero, de inkább biszex, vagy meleg. De addig, amíg nem csinálod, és vágysz utána is rá, nem lehet biztosat mondani. Éld ki vágyaidat, utána ráérsz besorolni magad!
12/15 anonim válasza:
érdekes, ahogy láttam inkább a fordított felállás az általános heteróknál.
Én is ha kipróbálnám, akkor én lennék a passzív, mert valahogy az idegen, a fordított részt találom izgalmasnak.
Az, hogy valami pasi engem szopjon? Minek, ha ott vannak a lányok? De az, hogy nekem kell? Az már más tészta.
13/15 anonim válasza:
Nekem azért mozgatja a fantáziámat a dolog, mert már csomószor hallottam, hogy ha szopásra kerül a sor, a fiúk sokkal ügyesebben csinálják, mint a lányok. :D
15/15 Gabipasika válasza:
Ha valaki szopatni akar, de nem akar viszonozni az kereshet engem
35/F duci pasi
Szopni szeretnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!