Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez lehet olyan barátság mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet olyan barátság mint ami régen volt?

Figyelt kérdés

3 hete lefeküdtem a legjobb barátommal.Egészen 5 éves korunk óta ismerjük egymást.Én nagyon régóta érzek valamit iránta azt nem tudtam hogy ő is.Annak ellenére hogy mind a ketten szerelmesek vagyunk egymásba nem akarok kapcsolatot azt nem tudom hogy ő akar -e de részemről még a sex is véletlenül történt meg sokat ittunk mindketten.

Nem tudom hogy ebből lehet e valaha úgyan olyan barátság ami volt köztük.Nem akarom elveszíteni .

2017. aug. 27. 07:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
82%

Azért nem lépsz egy kölcsönösen viszonzott szerelembe, amelynek komoly alapja van, kiteljesedett és valószínű, hogy őszinte alapokon nyugszik, mert attól félsz, hogy véget ér?

Az utcára sem mész, mert lehet elüt az autó?

És a csokit sem eszed meg, bármennyire szereted, mert egyszer el fog fogyni?

Ne légy hülye, de most tényleg. Ez a barátság már "tönkrement", hiszen úgy tűnik, több mint barátság.

Akkor hagyd kiteljesedni, légy benne boldog. Olyan már nem lesz, mint volt, hiszen ha nem hagyod kiteljesedni, akkor falakat, gátakat kell építened. Ne tedd. Így utálattal lesz vége, míg ha továbbléptek, ott a lehetősége az élethosszig tartó boldogságnak. Légy bátor!

2017. aug. 29. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!