Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet olyan barátság mint ami régen volt?
3 hete lefeküdtem a legjobb barátommal.Egészen 5 éves korunk óta ismerjük egymást.Én nagyon régóta érzek valamit iránta azt nem tudtam hogy ő is.Annak ellenére hogy mind a ketten szerelmesek vagyunk egymásba nem akarok kapcsolatot azt nem tudom hogy ő akar -e de részemről még a sex is véletlenül történt meg sokat ittunk mindketten.
Nem tudom hogy ebből lehet e valaha úgyan olyan barátság ami volt köztük.Nem akarom elveszíteni .
Megint én, de te a barátja voltál, nem hiszem, hogy örökre eldobna magától... így is úgy is megvan az esély, hogy elveszítheted, mkst azért, mert történt valami, ami ha nem fejlődik tovább, egy idő után elhidegültök, mert nem tudtok majd beszélni egymással, mert ez fog a fejetekben járni mindig.
Amúgy szerintem pont, hogy vele kéne beszélj, hogy ezek után ő mit gondol, vagy mit akar. Kérdezz rá, persze ne direktbe, csak beszéljétek meg, hogy történt ez a dolog, és most hülyén érzed magad, mert nem tudod, hogy minden marad a régibe és maradtok e jó haverok, mint ha mi sem történt volna, vagy hogyan tovább. Várd meg a reakcióját, vagy ha biztosan tudod, hogy ő is érez irántad valamit, akkor meg teljesen nyíltan mondd el neki, hogy mit érzel. Hogy se azt nem akarod, hogy a barátságotok elvesszen, se őt nem akarod elveszíteni... figy, ha mindketten szerelmesek vagytok egymásba, akkor ezt barátság szinten tartani baromi nehéz lesz és fájdalmas... mind a kettőtöknek. Vagy kitör az egyikőtök majd, mert nem bírja tovább és szerelmet vall, vagy a félelemtől, hogy jobban egymásba estek, elhidegültök... szerintem... Beszéld meg vele, hogy mi a helyzet, hogy ha belementek egy kaocsolatba, és szakítotok, akkor se szeretnéd elveszíteni. Jobbat nem tudok :/
Nem akarom elveszíteni.Vistont nagyon vágyom vele valami többre és ő is tudom mert érzem.
Sosem voltam még igazán szerelmes de most úgy érzem hogy az vagyok.
Minden nap ö jár a fejemben sőt minden percben.Akkor is hiányzik ha velem van.Hiányzik az érintése az ölelése.Nagyon sokat sírtam miatta éjszaka de ez sosem mondtam neki.Nem merek lépni mert félek .
Gyerünk már! Ne legyél csibefasírt! :D
Szurkolok nektek. 😎
Előttemszóló, ez annyira aranyos volt :P
Hajrá hajrá amúgy tényleg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!