Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen szexeljek először?
Figyelt kérdés
A barátommal eddig csak petting volt. Nagyon régóta ismerem őt, de csak 8 hónapja vagyunk kapcsolatban, előtte baràtok voltunk. Petting mindennap van többször is, két hónapja,hogy hozzà költöztem, de nem volt még szex. Nagyon félek tőle, láttam már ezerszer a férfiasságát és elég nagy,nagyobb az enyémnél is. Neki 18cm nekem 16-17cm. Nem tudom,hogy befog-e férni egyáltalán. Egyszer majdnem eljutottunk oda..,de nem engedtem,hogy berakja, nagyon rágörcsöltem és izgultam. Pedig annyira szeretném már én is, nagyon felszoktam izgulni, de nagyon fog fájni. A barátom azt mondta óvatos lesz, használunk sikosítót is, bízom is benne, de mivan ha nem bírom ki? Szerintem nekem ez józanul nem fog menni. Voltam má részeg az első csókunk is igazából úgy esett meg,hogy volt bennem pia. Egy házibuliból mentem a barátomhoz aztán este történt. De most piásan szexeljek? Nektek fàjt az első? A barátom türelmes, de tudom,hogy már nehezen fogja vissza magát volt,hogy veszekedtünk is. De a napokban már megakarom tenni. Csak félek. Nektek fájt? Hogyan tudnék ellazulni teljesen?2017. aug. 25. 17:30
1/8 anonim válasza:
Fejben kell kivanni, sikositoval es akkor nem fog fajni. Ha lassan hatol be, szepen hozzaszoksz. Ne legy szerencsetlen. 8 honapot kibirtatok rendes szex nelkul? Csodalom.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezért ne részegedj le. Max egy pohár bor, hogy ellazulj.
Nekem az elsőnél az vált be, hogy mikor berakta és fájt, akkor kértem, hogy kicsit álljon meg. Aztán amikor kevésbé fájt, akkor betolta, majd megint vártunk egy kicsit. Ezt követően már simán ment minden :)
20/f
3/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi, tuti innom kell pici alkoholt legalább.
2017. aug. 25. 17:41
4/8 anonim válasza:
Használjatok síkosítót, bőven.
Az alkohol segíthet, de ne sokat! 1 feles vagy 1 pohár bor tökéletes lesz.
Ha félsz, hogy nagy, akkor esetleg tágíthatod magadnak is.
5/8 anonim válasza:
Hát ha valaki nyolc hónapot várna rám, számomra egyertelmű jele lenne annak, hogy szeret, és engem akar nem csak a szexet. Boldogan adnám oda neki magamat, az se érdekelne ha fáj egy kicsit. Gondolom nem egy állat biztos vigyázni fog rád. Szerintem élvezzétek egymást. Hidd el hogy megéri! Ne görcsölj ha igazán akarod fejben, akkor az első pár pillanatot leszámítva imádni fogod. Annyit meg ki lehet bírni. 30/ffi passzív.
6/8 anonim válasza:
én lány vagyok és hetero, úgyhogy nem tudok a fájdalomhoz mit hozzáfűzni. a témához is csak annyit, hogy szerintem semmiképp ne részegedj le totál. az első szex valakivel mindig nagyon szép, és ha be vagy rúgva, eleve veszítesz a kontrollból, amitől meg lehet, hogy hülye helyzetbe kerülnétek. ha nagyon régóta ismered, szerintem akár közben is szólhatsz neki, hogy fáj, ez nem olyan dolog, amit muszáj végigvinni, ha elkezdted:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást mindenkinek :)
2017. aug. 25. 19:06
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok homi, és alpári se akarok lenni, de voltam már vécén és toltam ki akkora kábelt fájdalommentesen ami után levontam a logikus következtetést, hogyha ez kijött belőlem akkor innentől kezdve akár egy ló is $eggbebszhatna az se fájna. Szerintem feleslegesen aggódsz.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!