Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha én AB / DL ként úgy kapcsolódok ki, hogy esténként plüssel egy csőrös pohár teával, meg egy cuki kezeslábas pizsi alá pelus, meg ilyenek, mesét nézek meg pihizem. Szerintetek ez nagyon undotrító? Lehet valaha kapcsolatom így? 20f
Figyelt kérdés
Nem akarok megváltozni, én ilyen vagyok.2017. aug. 22. 21:24
11/17 anonim válasza:
Egy szeretni való nagy gyerek vagy.
12/17 A kérdező kommentje:
Én 4 éves koromig hordtam, de nagyon hiányzott utána és kikönyörögtem mindig hogy had viseljek egyet egyet és aludtam is benne. Na meg a cumikat és csőrös poharakat mindig szerettem a plüssöket meg imádtam és a mai napig imádom. nah :)
2017. aug. 22. 23:01
13/17 A kérdező kommentje:
"Egy szeretni való nagy gyerek vagy."
Aaaaaaawh ez annyira jólesett :) komolyan. köszi :)
2017. aug. 22. 23:04
14/17 anonim válasza:
Sejtettem, hogy le leszek szavazva, de azért, hogy ennyire :( . A többiek is ugyanúgy meg lennének rökönyödve, elhiheted hogy ez csak interneten keresztül tűnik cukinak. Inkább creepy.
15/17 anonim válasza:
Hát figyelj én őszinte leszek. Nekem se volt gyerekszobám, és sokszor nagyon hiányzik a normális gyerekkor, de azért nekem ez magas. Ha valaki ilyet akarna velem "játszani" tuti mentálisan betegnek nézném és ijedtemben elmenenkülnék. Lehet haragudni.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem sértődöm meg, de elmenekülni azért felesleges és megijedni is. Mivel veszélytelen. viszolygás oké, nade megijedni? Mitől? xD
2017. aug. 23. 19:20
17/17 anonim válasza:
De ha a kerdezo AB/DL, akkor tok normalis a pizsirugi meg a pelus! Az AB/DL pont errol szol! Ha talal ilyen partnert, akkor boldogga tehetik egymast, ugyanugy, mint mas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!