Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha én AB / DL ként úgy kapcsolódok ki, hogy esténként plüssel egy csőrös pohár teával, meg egy cuki kezeslábas pizsi alá pelus, meg ilyenek, mesét nézek meg pihizem. Szerintetek ez nagyon undotrító? Lehet valaha kapcsolatom így? 20f
Figyelt kérdés
Nem akarok megváltozni, én ilyen vagyok.2017. aug. 22. 21:24
1/17 anonim válasza:
Sokak szerint undorító, beteg, stb...
Szerintem viszont aranyos. :) Biztos lesz kapcsolatod, hisz vannak akiknek ez bejön. :)
2/17 anonim válasza:
Nem undorító, de cikinek elég ciki :)
3/17 anonim válasza:
Ilyen beallitottsagu partnert kell talalni. Ne is akarj megvaltozni, eroszakot tenni magadon. Sokfelek vagyunk, akinek ez nem vonzo, az nem neked valo, ilyen egyszeru.
4/17 anonim válasza:
Mindaddig, amíg másnak nem ártasz, addig szabadon csinálsz amit akarsz. Viszont ez igencsak deviáns viselkedés, nehéz lesz olyat találni, aki nem koptat le amint erről tudomást szerez
5/17 anonim válasza:
Én már lassan örülni fogok ha a jövendőbeli páromnak csak ennyi devianciája lesz.
6/17 anonim válasza:
igaz, hogy én lány vagyok, de szerintem ez nagyon aranyos:-) kiskorod óta ilyen vagy?:)
7/17 A kérdező kommentje:
Igen, mindig ilyen voltam, olyan 6 évesen kezdődött :) Köszi a bókot, tök jól esett :)
2017. aug. 22. 22:43
8/17 anonim válasza:
6 évesen kezdődött, ez jó :D 6 éves korod alatt meg gondolom alapból ilyen voltál, mint minden 6 éven aluli kisgyerek.
9/17 A kérdező kommentje:
Pontosan. :D
2017. aug. 22. 22:55
10/17 anonim válasza:
Pedig a pelenkáról már jóval korábban leszoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!