Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól tudom, a homoszexualitás hajlamához való irányultságot egy génhiba okozza. Szerintetek ez a génhiba örökölhető?
Persze tudom, hogy nem feltétlen mindig van így, de ha én meleg vagyok, elképzelhető, hogy az apám is az lehet és ő örökítette át a génhibát?
Mintha látnék apámon meleg vonásokat, és nekem is könnyebb lenne vele megbeszélni a melegséget ha tudnám, ő is az.
Biztos őszintébb lennék vele ha tudnám.

Tudtommal egyetlen, természettudományosan elfogadott ilyen kutatási eredmény sincsen... (Linkeljétek be, ha tévednék).
Továbbá nem gondolnám, hogy ez a dolog feltétlenül csak is genetikai eredetű lehetne.
Ha meg akarod beszélni vele, beszéld. De az ő dolgaira így inkább ne kérdezz rá... hisz te is egy ékes ellenpélda vagy, nemdebár? :)
Úgy látom jó kérdést tettem fel, és köszönöm, hogy ( egy kommentelő kivételével) értelmesen válaszoltatok rá.
Mindezt azért kérdeztem, mer jobb lenne, ha tudnám, valamelyik szülőmtől örököltem, valamelyik szülőm szintén meleg/bi. Mindezt azért, mert ha elmondom, hogy én meleg vagyok, az, a szülő akinek szintén voltak hasonló élményei anno, ő talán jobban megértene és elfogadna engem, nem kellene attól rettegnem, hogy kitagadott, kiközösített és üldözött leszek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!