Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szerettek az alázásban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szerettek az alázásban?

Figyelt kérdés

Én uralkodó típus vagyok, 18 éves.

Miket csinalnatok egy alárendelttel? Nekem van pár ötletem.

Csak gondolatban vágytok erre, vagy már szereztetek tapasztalatot?

2017. aug. 15. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én alárendelt vagyok és a tehetetlenség érzése izgat, ha ki vagyok kötözve. Az különösen izgat ha ezt nálam fiatalabb teszi, és közben verbálisan is aláz. 23/f/m
2017. aug. 15. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Túl sok tapasztalatom nincs az alázás témában, de nagyon-nagyon izgat a dolog, a páromat mostanában tudom rávenni, hogy alázzon meg szex közben, bár a szexnek ezen formája még gyerekcipőben jár. :)

Hogy mi izgat? A tehetetlenség, kiszolgáltatottság érzése, az hogy a másik "elnyom" engem. Az "eddigi" legjobb tapasztalatom e téren, amikor a párom ráül a számra hogy nyaljam ki s közben megalázó, parancsoló szavakat mond nekem, vagyis azt érzem, hogy rá vagyok kényszerülve hogy ezt megtegyem neki, s maga ez a tudat izgat. :)

2017. aug. 15. 22:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. aug. 15. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az alázásban az a jó, hogy az akit alázol, az kénytelen végrehajtani mindent, amit mondasz neki, és látni, hogy az ellenállása megtörik, és beletörődik abba, hogy azt amit akarsz meg kell tennie, és az persze lehet, hogy ő annyira nem izgatja, vagy nem akarja. Ez az akaratmegtörés izgató.
2017. aug. 16. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Semmit. Nekem nem jön be.
2017. aug. 16. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Én azt élvezném, ha rám ülve a torkomba élveznének és kényszerítenének, hogy nyeljem le. A kiszolgáltatottságot élvezném egy nagy erős nehéz férfi test alatt. Mégizgat ha a talpát nyalatja vagy rám lép.

[link]

2017. aug. 17. 06:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem az izgatna (még nem volt sajna) ha érezném, hogy kedvére vagyok. A cum controll is izgatna mert tudom, hogy tőle függök. És régi vágyam kipróbálni csak nem volt még rá fiatal, vékony, pesti srác. Szóval így kimaradt.
2017. aug. 20. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Irtam privit:)
2017. aug. 21. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!