Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolci egyetemen vannak melegek?
Kettes vagyok újfent. Egyébként 2006-2008 között jártam oda. Nem nyilatkoztak különösebb elismeréssel a melegekről, de szerintem ez egy kelet-magyarországi egyetem esetében nem is meglepő. Két-három sztorit meséltek nekem amikben "bvzik" voltak. Egyszer a Rockwell klubban látott egy csaj két fiút "összemelegedni" Ő a gusztustalan és undorító jelzőkkel aposztrofálta a látványt, akiknek meg beszámolt róla sűrű fintorgás közepette röhögcséltek. A másik: állítólag a bvzik elraboltak egy tagot aki tök részeg volt. Be a kocsiba, és mikor magához tért szopták. Utána úgy tartották róla hogy biztos több is volt csak nem akarja bevallani és hogy "még egy köcsög".
Meg volt egy gyerek aki részegen ölelgette a fiúkat, és úgy tudom valakit le is akart kapni. Nos röhögtek rajta, és mivel félcigány volt azt mondták: "Nem elég hogy cigány még bvzi is"! Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!