Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miskolci egyetemen vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolci egyetemen vannak melegek?

Figyelt kérdés
Most leszek elsos es erdekelne mennyire egyszeru ott ismerkedni meg azbis erdekelne mennyire nyitott es tolerans a kozeg

2017. aug. 15. 16:54
 1/10 Erika.Csavaros ***** válasza:
92%
Elég sok egyetem van Magyarországon,mindet végig fogod kérdezni melyiken vannak melegek? Nem lenne egyszerűbb egyetlen kérdést feltenni hogy melyik az az egyetemen amelyen a legtöbb meleg tanul?
2017. aug. 15. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nincsenek. Természetesen a ME bő tizenvalahányezer hallgatója egytől-egyig heteró.
2017. aug. 15. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Elég érdekes iskolavàlasztás ez így. Oda megyek ahol lesz seggbeszuri...
2017. aug. 15. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Elég lesz az egyetim, hányan vannak melegek kérdésekből. Szerinted mi tudjuk?
2017. aug. 15. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Kettes vagyok újfent. Egyébként 2006-2008 között jártam oda. Nem nyilatkoztak különösebb elismeréssel a melegekről, de szerintem ez egy kelet-magyarországi egyetem esetében nem is meglepő. Két-három sztorit meséltek nekem amikben "bvzik" voltak. Egyszer a Rockwell klubban látott egy csaj két fiút "összemelegedni" Ő a gusztustalan és undorító jelzőkkel aposztrofálta a látványt, akiknek meg beszámolt róla sűrű fintorgás közepette röhögcséltek. A másik: állítólag a bvzik elraboltak egy tagot aki tök részeg volt. Be a kocsiba, és mikor magához tért szopták. Utána úgy tartották róla hogy biztos több is volt csak nem akarja bevallani és hogy "még egy köcsög".

Meg volt egy gyerek aki részegen ölelgette a fiúkat, és úgy tudom valakit le is akart kapni. Nos röhögtek rajta, és mivel félcigány volt azt mondták: "Nem elég hogy cigány még bvzi is"! Remélem segítettem.

2017. aug. 15. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, van egy meleg facebook csoport is...
2017. aug. 15. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vannak, csak keresni kell :)))) Meg fogsz lepődni, hogy nem is kevesen vannak :D
2017. aug. 20. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak
2018. júl. 2. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb melegnek felesége, és gyereke is van!
2021. ápr. 23. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9-es, igen, sok srácnak van csaja, néhánynak gyereke is, de mégis pasira vágyik a felesége mellett.
2021. ápr. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!