Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolci egyetemen sok meleg/biszex van?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 07:01
1/17 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem lehet megállapítani. Minden egyetemen vannak melegek ahogy heterók meg biszexuálisak is. Nekem az a "tapasztalatom" amúgy, hogy a közgazdász hallgatók között van sok meleg és biszexuális... de rendőrtiszti főiskolát végző meleget is ismerek.
2/17 anonim válasza:
Pedig a rendőrök között jobb ha ezt nem reklámozza.....
3/17 anonim válasza:
Nem reklámozza, nem is kell. nem ez alapján hanem a személyisége és a munkamorálja alapján fogják szeretni vagy nem szeretni
4/17 anonim válasza:
Ha nem tudják róla. Irodán több a nő, toleránsabbak. A fegyveres állományban több a férfi, a katonai mentalitás miatt - nem mindnek van ott se - undorítónak fogják találni.
5/17 anonim válasza:
"a katonai mentalitás miatt"
You know nothing Jon Snow. :D
6/17 anonim válasza:
Ismerek nem egy rendőrt, ne akard már nekem bemutatni őket, beszélgetek velük. Amelyiknek hivatás tudata van, hányhatnéka van a homoszexuális orientáltságú egyénektől. Ismerek nőt is, ő direktbe megmondta,nincs baja a melegekkel, közben rendőr. Erről ennyit.
7/17 anonim válasza:
#1 vagyok. Bocsi kérdező, kicsit eltértünk a tárgytól..
8/17 anonim válasza:
6. Én is ismerek párat, és mivel meleg vagyok, egészen más oldalról.
Bár tényleg nem ez most a téma.
10/17 anonim válasza:
Sok. Bölcsészkaron különösen sok, de más karokon is akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!