Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet tudni h valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eeeerrriik kérdése:

Hogy lehet tudni h valaki kezd meleg lenni?

Figyelt kérdés
Mer nemtudom miert elkezdtem erdeklodni fiuk irant igy neten de am ha meghallom h valaki meleg egybol elkezdek undorodni, lehet mer mar egy eve nem voltam novel? Vagy miert? Rossz erzes ezt leirni is. De igaz

2017. aug. 14. 00:52
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Olyan nincs, hogy "elkezd meleg lenni". Vagy az vagy, vagy nem. Ez már születéskor eldől. Nagyon ritkán, extrém esetben környezeti behatásra is kialakulhat valakinél homoszexualitás és biszexualitás, de ne aggódj, a te eseted nagyon nagyon messze van ettől, hiszen senki nem lesz homo csak mert nem volt hosszú ideig kapcsolata.

Nagy eséllyel biszexuális hajlamaid vannak, tehát a lányok, és a fiúk is vonzanak. Nincs ezzel semmi baj. És azzal sem, hogy nem szereted a melegeket. Sok ember, aki homo, vagy biszex eleinte gyűlöli őket, míg rá nem jön, hogy ő is egy, a sok közül.

2017. aug. 14. 00:58
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen nincs, hogy valaki "kezd meleg lenni". Valaki vagy meleg, vagy nem. Na meg olyanok is vannak, akik nincsenek tisztában a szexualitásukkal, mint például te. Szerintem próbáld ki egyszer fiúval, aztán majd meglátod.
2017. aug. 14. 01:00
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de valószínűleg arról van szó, hogy biszexuális vagy.

Egyébként a legtöbb meleg úgy indul, hogy "ő hetero", persze már az elejétől, kiskorától kezdve sem az, csak a társadalomban nagyon kevés olyan példa van, amit mondjuk a kisgyerekek is látnak és ami alapján ezt normálisnak gondolnák és ezért tudomást sem nagyon vesznek róla. Egy anyukájuk és egy apukájuk van, ha a szüleik elválnak vagy meghalnak akkor is úgy nőnek fel a gyerekek, hogy kevés meleg párt látnak.

Nekem például már általános iskola alsó tagozatától bejött egy srác, de egyszerűen nem vettem róla tudomást évekig.

Aztán, ahogy jött a nemi érés és ahogy felfedeztem az internet világán, hogy ez egy igenis létező és normális dolog, ami nem az én hibám, akkor fokozatosan felfogtam és elfogadtam a dolgot.

Ilyenkor szerintem, amikor valaki elkezdi felfedezni magát természetesen próbálja letagadni az egészet meg furcsa számára.

Én amikor először néztem (mellesleg véletlenül) meleg (vagyis pontosabban biszexuális) tartalmat, akkor én is elszörnyedtem és inkább tovább lapoztam.

Aztán elkezdtem gondolkodni. Visszalapoztam, aztán néztem egy kicsit.

Azt gondoltam, hogy csak kíváncsiság.

Aztán fokozatosan felismertem és elfogadtam magamat.

Ez tartott olyan 3-4 évig, mire teljesen sikerült.

Neked nyilván más az egész, mert te biszexuális vagy és valószínűleg inkább a nők felé orientálódsz.

Gondolom amikor fiatalabb voltál és a nemi érésed bekövetkezett vagy lánnyal voltál vagy lányba voltál szerelmes és aztán ez így ment.

Most, hogy nincs kapcsolatod, nem érintkeztél nővel vagy nem vagy nőbe szerelmes, feljött benned ez a hajlam és az arra való vágy, hogy egy fiúval (is) legyél.

Ez a vágy nem most keletkezett benned, nem változott semmit a szexuális orientációd, egyszerűen most jutottál addig, hogy elkezded tisztázni magadban.

Aztán innentől kezdve a te dolgod, hogy tisztázod saját magaddal és együtt tudsz élni ezzel, vagy elrejted magadban jó mélyre és küzdesz ellene.

Ez csak rajtad múlik.

Én is azt javaslom, hogy ha eljutottál oda, hogy valamennyire elfogadtad, próbáld ki férfival.

De előbb mindenképpen tisztázd le MAGADBAN.

2017. aug. 14. 03:31
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
......már 37.4 C
2017. aug. 14. 06:41
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
de, van olyan, hogy valaki kezd meleg lenni, mert fejben dol el. olyan viszont nincs, hogy valaki ugy szuletik. undorodj csak tovabbra is ettol a dologtol, es dontsd el, hogy te nem vagy meleg, mert ez a normalis.
2017. aug. 14. 07:07
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
#5 A melegség az normális. Ami nem normális az te vagy. Ők is ugyan olyan emberek mint mi csak a saját nemükhöz vonzódnak. Ez ugyan olyan mintha valakit azért utálnának mert vörös a haja.
2017. aug. 14. 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem döntés kérdése, nincs olyan, hogy valaki hirtelen meleggé válik. Aki meleg az azért meleg mert ilyennek született. Én már óvodás koromban is éreztem, hogy a fiúkhoz vonzódom. 18/f
2017. aug. 14. 09:09
 8/10 anonim válasza:
0%
rengeteg ideje tanulmányozom a ferde hajlamu emberekt és arra az áttörésre jutottam hogy teljesen melegek nem léteznek ugyahogy lezbikusok sem csak es kizárolag heterok és bisexualisok vannak. Ezt azért merem kijelenteni mert már számtalan leznikussal és meleggel találkoztam de mindegyik azt mondja hogy kisrészben vannak hajlamik a masik nemre szoval no ferfi es igy tovább tudjátok hogy értem. És kedves kérdezo ne aggodj te nem vagy sem meleg sem pedig bisex te egy hetero ember vagy csak az a hajlam egy kicsit elbujt meny el bulizni és kezdj el smarolni egy lánnyal és meglátod nem fogsz tobbe a fiukra gondolni.......
2017. aug. 14. 15:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lol h van keped? Nekem nincs vagyam a nok fele.. Es miaz h teljesen melegek nincsenek, de teljesen heterok vannak? Ez a termeszetre nezve egyszeruen nem logikus xd amit irsz elottem szolo, baromsag. Keves a teljesen hetero/meleg/leszbikus ember, de az nemigaz h nincs, es azmeg vegkepp h minden hetero "csak es kizarolag kokemeny hetero" ...
2017. aug. 14. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
8-as remélem, hogy csak trollkodsz, mert ha nem akkor ritka hülye lehetsz. Nem, hogy nem izgatnak engem a nők, de még szexuálisan taszítanak is. De persze te annyira jól tudod, hogy én mire vágyok, hogy majd biztos bemagyarázod, hogy ez nem igaz mert vannak vágyaim a nők felé csak én nem tudok róla... Jobban tetted volna ha inkább csendbe maradsz. 18/f
2017. aug. 14. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!