Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet tudni h valaki kezd meleg lenni?
Olyan nincs, hogy "elkezd meleg lenni". Vagy az vagy, vagy nem. Ez már születéskor eldől. Nagyon ritkán, extrém esetben környezeti behatásra is kialakulhat valakinél homoszexualitás és biszexualitás, de ne aggódj, a te eseted nagyon nagyon messze van ettől, hiszen senki nem lesz homo csak mert nem volt hosszú ideig kapcsolata.
Nagy eséllyel biszexuális hajlamaid vannak, tehát a lányok, és a fiúk is vonzanak. Nincs ezzel semmi baj. És azzal sem, hogy nem szereted a melegeket. Sok ember, aki homo, vagy biszex eleinte gyűlöli őket, míg rá nem jön, hogy ő is egy, a sok közül.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de valószínűleg arról van szó, hogy biszexuális vagy.
Egyébként a legtöbb meleg úgy indul, hogy "ő hetero", persze már az elejétől, kiskorától kezdve sem az, csak a társadalomban nagyon kevés olyan példa van, amit mondjuk a kisgyerekek is látnak és ami alapján ezt normálisnak gondolnák és ezért tudomást sem nagyon vesznek róla. Egy anyukájuk és egy apukájuk van, ha a szüleik elválnak vagy meghalnak akkor is úgy nőnek fel a gyerekek, hogy kevés meleg párt látnak.
Nekem például már általános iskola alsó tagozatától bejött egy srác, de egyszerűen nem vettem róla tudomást évekig.
Aztán, ahogy jött a nemi érés és ahogy felfedeztem az internet világán, hogy ez egy igenis létező és normális dolog, ami nem az én hibám, akkor fokozatosan felfogtam és elfogadtam a dolgot.
Ilyenkor szerintem, amikor valaki elkezdi felfedezni magát természetesen próbálja letagadni az egészet meg furcsa számára.
Én amikor először néztem (mellesleg véletlenül) meleg (vagyis pontosabban biszexuális) tartalmat, akkor én is elszörnyedtem és inkább tovább lapoztam.
Aztán elkezdtem gondolkodni. Visszalapoztam, aztán néztem egy kicsit.
Azt gondoltam, hogy csak kíváncsiság.
Aztán fokozatosan felismertem és elfogadtam magamat.
Ez tartott olyan 3-4 évig, mire teljesen sikerült.
Neked nyilván más az egész, mert te biszexuális vagy és valószínűleg inkább a nők felé orientálódsz.
Gondolom amikor fiatalabb voltál és a nemi érésed bekövetkezett vagy lánnyal voltál vagy lányba voltál szerelmes és aztán ez így ment.
Most, hogy nincs kapcsolatod, nem érintkeztél nővel vagy nem vagy nőbe szerelmes, feljött benned ez a hajlam és az arra való vágy, hogy egy fiúval (is) legyél.
Ez a vágy nem most keletkezett benned, nem változott semmit a szexuális orientációd, egyszerűen most jutottál addig, hogy elkezded tisztázni magadban.
Aztán innentől kezdve a te dolgod, hogy tisztázod saját magaddal és együtt tudsz élni ezzel, vagy elrejted magadban jó mélyre és küzdesz ellene.
Ez csak rajtad múlik.
Én is azt javaslom, hogy ha eljutottál oda, hogy valamennyire elfogadtad, próbáld ki férfival.
De előbb mindenképpen tisztázd le MAGADBAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!