Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alteregoról vélemények?
Figyelt kérdés
A párommal szeretnénk végre elmenni egy szórakozóhelyre úgy hogy együtt táncolhatunk ezért szeretnénk meleg szórakozóhelyre menni.Az Alterego volt a legszínvonalasabb hely, amit találtunk(egyéb öteleteket is szívesen várok).Viszont azzal az a problémánk, hogy mi nem a transzfesztita műsorok miatt mennénk(és azt olvastuk hogy ott az van a középpontban).Ez mennyire igaz?El lehet kerülni?Milyen vélemények vannak a helyről?2017. aug. 13. 09:42
1/6 Balor válasza:
A Garcons az színvonalasabb :)
Egyik haveromat a multkor az alterben bedzsinázták és kirabolták. Mondjuk egyedul ment le.
Én eddig 4-szer voltam :D
2/6 anonim válasza:
Travi show az éjféltől van és fél órás utána már csak zene. Nekem nem volt vele bajom rxemmel sokat jártam oda, és igen egyedül tilos menni mástól piát nem fogadunk el és ha a saját piánkat ott hagytuk valahol akkor már nem isszunk bele.
3/6 anonim válasza:
Menjetek Vibera, minden hétvégén van! ;) ott nincs semmi para
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Es ilyen helyeken mennyire szoktak rámozdulni a fiatalokra annak ellenere hogy egyutt vannak mint pár és ez nyilvánvaló?A párom magasan az átlagos fölött van a kinézetével(nem vagyok elfogult) és nem szeretném ha konfrigtus lenne abból hogy valakit nem erdekel hogy el lett kuldve, vagy nyilvanvalo hogy ne nyomuljon és azért is teszi.
2017. aug. 14. 00:20
5/6 anonim válasza:
Sokszor voltam Alterba gyakorlatilag 8 hónapig hetente jártunk, egyszer volt hogy amikor be voltam csípve valami faszi letapizott, ezen kívül semmi durva nem volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Mi ez a garcons buli?Valaki volt már ilyenen?
2017. aug. 14. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!