Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények a debreceni club zeus meleg szórakozóhelyről?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 21:50
1/4 anonim válasza:
én még nem voltam ott, csak hallottam ezt-azt
nagyon rossz bulik vannak ott, és és legalja jár oda állítólag. :\
mondom még1x, csak hallottam
2/4 anonim válasza:
Olyanok járnak oda, akik egyforma normák szerint élnek...
Akinek ez nem tetszik, az ne oda menjen.
De hallomásból lefikázni bárkit és bármit... finoman szólva: nem elegáns!
(Kérdező: menj el személyesen, és úgy alkoss véleményt - ndem fog bántani senki sem!)
3/4 anonim válasza:
Sokféle ember jár oda, de nem mind a legalja kategóriába sorolható. Azt mondom én is neked, hogy menj el és tapasztald meg milyen.
4/4 anonim válasza:
Bántani nem, de kényszeríteni, nyomulni, rádtapadni, lekapni, tolakodni simán. Jusson eszedbe, hogy ilyen helyre az emberek szimplán orgiázni mennek és nem kulturáltan viselkedni és ennek tudatában menj. Voltam sajnos kétszer, de többet be nem tenném a lábam sem oda, sem más hasonló helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!