Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegeden tudtok jó, igényes meleg/melegbarát szórakozóhelyet?
Figyelt kérdés
Nem keresek egyéjszakás kalandokat.Társra vágyom,aminél alapvető hogy előtte megismerjük egymást.Én budapesti vagyok,de elkeserítő a környezetem véleménye rólunk és renkdkívül magányosnak érzem magam.Úgy érzem,vidéken kisebb a lebukás esélye.Úgy hallottam Szegeden vannak még Pesten kívül meleg/melegbarát igényesebb helyek.2016. aug. 3. 16:59
1/8 anonim válasza:
Én sajnos nem tudom, de a válasz engem is érdekelne :)
2/8 anonim válasza:
Egy ismertebb volt, de már az is bezárt évek óta, azóta nem tudok róla hogy lenne ilyen.
3/8 anonim válasza:
Én sem tudok, csak a bezártat itt. Illetve a Mórahalmi fürdőben szoktak a ruhátlan szaunában találkozni, de az kicsit másról szól.
4/8 anonim válasza:
Club Rocco - Pulz u. 23. Nem jó, nem igényes, hanem az egyetlen meleg szórakozóhely Szegeden. Szerintem egy nagy nulla...
Hát kedves kérdező, ha azt hiszed Szegeden jobb, akkor tévedésben vagy. Kisebb város, kevesebb emberrel. Sokkal kevesebb a lehetőség, sajnos tapasztalat.
5/8 A kérdező kommentje:
És más budapesten kívüli magyar települést tudtok,ahol a szegedinél jobban van lehetőség? :(
2016. aug. 4. 10:54
6/8 A kérdező kommentje:
2016. aug. 4. 21:02
7/8 anonim válasza:
Egyik sem konkrétan melegeknek való hely, mind átlagos mozi, kávézó, rendezvényközpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!