Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen meleg filmeket ismertek?
Tudnátok nekem meleg filmeket írni?
Ha lehet vèlemènyt is írjatok róla!
Kedvencetek?
https://www.youtube.com/channel/UCA70m8U74YIaKQc4aUeGelQ
Kedvencem a Tudatlan Tündérek.
De jó a nyílt kártyákkal is. (4 perc körül átvált a nyelv magyarra.)
G.B.F. ez vígjáték és szerintem rohadt vicces, többször is megnéztem már, pedig amúgy nálam ez ritka.
Hjartasteinn - izlandi film, de szintén nagyon tetszett, komolyabb és elgondolkodtató szerintem
Center of My World - ez német film, egyszer nézhetős szerintem, kicsit hosszúnak éreztem
Jongens - ezt még régebben láttam, arra emlékszem, hogy tetszett, de a cselekményére már kicsit kevésbé, úgyhogy lehet újranézem
The Way He Looks - szerintem ez a legnagyobb kedvencem, nagyon szép történet, a főszereplője egy vak srác, ha egyet nézel meg azok közül amiket ajánlottam akkor ez legyen az. :)
azt mondjuk nem tudom, hogy mennyire van ezekhez szinkron/felirat, én szerintem mindet angolul/angol felirattal néztem
being 17
én ezt a filmet szerettem a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!