Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek hogyan sikerült?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogyan sikerült?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Régóta sejtettem magamról hogy meleg vagyok, de nem nagyon akartam vele foglalkozni. De azért egy idő után lépésekben igyekeztem nyitni mert hát el kezdett nagyon érdekelni a dolog. Tudni kell hogy én még sosem voltam szerelmes egészen januárig, beleszerettem egy srácba ismerkedtünk neki is nagyon bejöttem. Teljes mértékben kölcsönös volt a dolog. Ismerkedtünk többször találkoztunk. Jól ment minden, de egyéb okok miatt nem lehettünk együtt. Közben egy buli alkalmaval megismerkedtem egy sraccal aki nagyon szimpatikus és bejön de nem tudom túl tenni magam az előző srácon akivel nem működhet most a dolog, viszont szeretnék majd ezzel az új sráccal lenni. De szerelmes voltam belé es ugy erzem hogy ezzel az uj sraccal is hasonlót erzek. De attól még nem tudom túl tenni magam rajta. Mit kellene tennem, hogy tovább léphessek? :( közben a haverok is állandoan hivnak ide oda hogy felejtsek de nem megy. Most elutazok majd nyaralni bízom benne hogy majd az is segit. De sokat jár a gondolataimban, nem tudon hogyan léphetnék tovább. Szerintetek mit tehetnék? Ha volt valaki hasonló helyzetben hogy sikerult túl lépnie? 25F/meleg

2017. aug. 9. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Lépj tovább, és bár még évek után is eszedbe fog jutni, addigra boldog leszel egy másik pasi oldalán!
2017. aug. 9. 14:01
 2/2 anonim ***** válasza:
91%

Klisé, de idővel tényleg jobb lesz. Csak egyénenként változik, hogy mennyire van szükség. Én egy év után sem vagyok túl az első szerelmen, de már legalább nem gondolok rá minden nap.

20/f

2017. aug. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!