Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha egy srác sebhelyes az arcán? Balesetem volt es egy elég nagy sebhely lett az arcomon. Nem csufit el, de látszik nagyon. Helyesnek mondanak, de így lehet senkinek se kellek.
Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 19:23
11/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Nekem is van, több is, igaz nem az arcomon, de elég nagyok. Páromat egyáltalán nem zavarja. Nyugi, egy normális embert ez nem fog érdekelni :)
13/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Muti magad:)
16/19 anonim válasza:
Engem tavaly ősszel ismertettek össze egy ilyen sráccal, de engem nem zavart egyáltalán, sőt csodás estét töltöttem el vele ;)
17/19 anonim válasza:
Szegény segítőkész nőket mindenki lepontozza, pedig csak segíteni akarnak és elnézték a kategóriát. Megbocsájtható bűn szerintem :D
18/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz egyáltalán.. ha van kedved küldeni képet privátban szívesen elmondom a véleményem.:)
19/19 anonim válasza:
Engem jobban zavar, ha a másik egoista, beképzelt, szexragadozó, aki a másikban kizárólag egy élő matracot lát, amit használat után papír zsebkendőként eldobhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!